Frans-test

Jag gör ett test just nu. Ett ytligt sådant. Jag jämför vad som går snabbast på morgonen; fransförlängning eller att måla mascara varje morgon. Det knepiga med fransförlängning är ju att jag måste dit varje månad och fylla på. Så den tiden 1,5 h jämfört med att stå och kladda innan föris-lämning varje morgon. I testet ingår också  ”vad jag känner mig finast i”. Samt ”vad som är mest bekvämt”. Jag gillar ju att sova på mage och det blir lite svårt nu om jag inte sover på ena handen. Ja ni förstår ju att det här är ett viktigt test. Återkommer med utvärdering om några veckor…

 

 

Petra tipsade mig om Sara på Saint de Lucy. Det blev väldigt bra! Men salongen ligger på Kungsholmen och det är ju en bit från Lidingö. Hmm… Alltså en till grej att väga in – Restid.

 

 

Måste bara passa på att visa er min nagelfärg som jag älskar. Dock schellack på i Västermalmsgallerian så kan inte namnet. Jaja. Hår, naglar och fransar.. Herregud nu är min skönhetskvot fylld för året ut. Lyx!

 

I’m in the middle of doing some beauty-research: I’m comparing what takes longer – lash extensions or putting mascara on every morning. The tricky bit with lash extensions is of course that you have to get new ones every month which takes about 1,5 hours each time. That’s also the time I’m weighing against those few minutes I dedicate to putting mascara on every day. In my test-frame I’ve also got two categories that I headline ”what I feel prettier in” and ”what’s more comfortable”. I like sleeping on my belly, but the lash extensions makes that a bit difficult unless I sleep with my head in one of my hands. As you can tell, this is important research. I’ll get back to you with the result.

Petra recommended going to Sara at Saint de Lucy. I think it came out so well! But the salon is in Kungsholmen and that’s quite far from Lidingö. Hmm… Yet another thing to consider – travel time.

Just have to show you this nail polish that I adore while I’m at it. It’s shellac from Västermalmsgallerian and unfortunately I don’t remember the name of it. Well, well. Hair, nails and lashes… Gosh, my beauty-quota is filled for this year. Luxe!

 1. Du passar verkligen i fransförlängning! Du kanske skulle haft lite tunnare fransar vid ögonfransförlängningen med sjukt fina fransar fick du! 🙂

 2. Jag hade Fransförlängning i över 6 månader men gick och fixa dem var 3-4 vecka det bästa jag gjort älskade det, tills den dagen ja valde att sluta knappt några fransar kvar och nu har det gått 6 veckor och de blir knappt 1 cm långa ens med massa mascara så man får nog tänka sig för

 3. Sanna skriver:

  Är du/eller någon av er är intresserad/intresserade av att göra dina/era fransar hos en duktigt tjej som tar endast 250 kr för fransförlängning. Hon finns i Skärholmen. Hör gärna av dig/er till henne via insta-direct eller instagram @lashesbynadja. Följ denna grymma tjej på insta för att se mer av hennes underverk @lashesbynadja

 4. Malin skriver:

  Jag skulle färga! Lika fint och vill man ha extra långa fransar kan man antingen köra mascara eller sätta dit lösögonfransar själv till speciella tillfällen.

  Jag hade förlängning ca 3 månader, som någon annan nämnde – tänk på att det är lite jobbigt att rengöra ansiktet. Jag vill gärna tvätta ordentligt och jag hade svårt att få bort annat smink helt och hållet, vilket ledde till att ögonen blev irriterade!

 5. Louise skriver:

  Om du vill slippa resväg för fransarna kan jag rekommendera Sofia som håller till ute på gåshaga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..