ANNONS

Frans-test

/

Jag gör ett test just nu. Ett ytligt sådant. Jag jämför vad som går snabbast på morgonen; fransförlängning eller att måla mascara varje morgon. Det knepiga med fransförlängning är ju att jag måste dit varje månad och fylla på. Så den tiden 1,5 h jämfört med att stå och kladda innan föris-lämning varje morgon. I testet ingår också  ”vad jag känner mig finast i”. Samt ”vad som är mest bekvämt”. Jag gillar ju att sova på mage och det blir lite svårt nu om jag inte sover på ena handen. Ja ni förstår ju att det här är ett viktigt test. Återkommer med utvärdering om några veckor…

Petra tipsade mig om Sara på Saint de Lucy. Det blev väldigt bra! Men salongen ligger på Kungsholmen och det är ju en bit från Lidingö. Hmm… Alltså en till grej att väga in – Restid.

Måste bara passa på att visa er min nagelfärg som jag älskar. Dock schellack på i Västermalmsgallerian så kan inte namnet. Jaja. Hår, naglar och fransar.. Herregud nu är min skönhetskvot fylld för året ut. Lyx!

I’m in the middle of doing some beauty-research: I’m comparing what takes longer – lash extensions or putting mascara on every morning. The tricky bit with lash extensions is of course that you have to get new ones every month which takes about 1,5 hours each time. That’s also the time I’m weighing against those few minutes I dedicate to putting mascara on every day. In my test-frame I’ve also got two categories that I headline ”what I feel prettier in” and ”what’s more comfortable”. I like sleeping on my belly, but the lash extensions makes that a bit difficult unless I sleep with my head in one of my hands. As you can tell, this is important research. I’ll get back to you with the result.

Petra recommended going to Sara at Saint de Lucy. I think it came out so well! But the salon is in Kungsholmen and that’s quite far from Lidingö. Hmm… Yet another thing to consider – travel time.

Just have to show you this nail polish that I adore while I’m at it. It’s shellac from Västermalmsgallerian and unfortunately I don’t remember the name of it. Well, well. Hair, nails and lashes… Gosh, my beauty-quota is filled for this year. Luxe!

67
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00