Två på en vecka!

Idag har vi haft en lugn start på dagen hemma. Jag tränade, det var väl allt. Sedan åkte vi hem till Odds ena bror och hängde med barnens kusiner. Odds bror skulle ut och springa och jag sa åt min svägerska att hon kunde passa på och  gå och vila – Odd och jag var ju där och röjde med barnen! Det är så skönt med släkt (ingift för min del) och det är att man inte behöver passa upp på varandra eller prata konstant. Gillis och Sally har fått fyra fantastiska kusiner i samma åldrar och dom har så kul ihop när dom ses. Nu träffas vi minst varannan helg, känner mig lyckligt lottad över det.

 

 

Blev ingen bild från dagen mer än denna på Sally imorse. Hon invigde en ny dräkt från Lindex, så mjuk att ha på sig. Ser ni förresten hennes frisyr? En lång mörkbrun lugg och fjunigt resten på huvudet. Gillis hade exakt likadant fast ljusare. Märkligt hur en frissa går i arv.

 

 

Nu ska jag iväg igen ut i vimlet! Ja ni läste rätt! Jag åt ju middag ute i torsdags men Fanny var sjuk tyvärr. Letade i kalendern efter en lucka att ses på dagen men insåg att efter nattning faktiskt är smidigast för alla. På helgerna vill jag ha tid med familjen och under vardagarna avlöser jobb/hämtning/middag/nattning/jobb varandra så det är inte alltid att tid för vänner finns. Men nu så! Odd är inte direkt helt ledsen över att få spela GTA hela kvällen om jag säger så… Tänk att jag har en man som typ är en gamer. Han är väldigt söt i sina enorma hörlurar 😂

 

 

Trevlig lördagskväll!


Calm start of the day today. Worked out, guess that’s about all activity there was. After that we went to visit one of Odd’s brothers so Gillis and Sally got to see their cousins. Odd’s brother felt like going for a run while we were there, so I told his wife to take some time off the parental-role too and go rest. I mean, me and Odd was there anyways keeping the kids busy so why have three people doing the same job… I think this is typical family business, helping each other out like this, not having to keep a constant conversation going or feel like you have to be present and polite all the time. It’s such a pleasant coincidence that Odd’s brothers’ kids are about the same age as Gillis and Sally. They have so much fun together!

This day didn’t come with a lot of photos, but this one is Sally from this morning. She’s wearing some new apparel from Lindex (it’s so soft!). Check out her hair btw; long, dark brown bangs with only some fluff on the rest of her head. Gillis looked the same, only lighter when he was the same age. Strange how DNA works…

Now I’m about to hit town once again. Yup, no kidding. Thursday was indeed girls-night, but my friend Fanny didn’t have the possibility to join and wanted to find another date. Scanned through my calendar and realized that my schedule was pretty open after we’ve tucked the kids in for the night. Daytime during weekends I really think my time is best spent with the family and on weekdays there’s so much going on that a date with a friend is almost impossible to see through, so tonight was just the right moment! Odd didn’t seem too get upset about my absence either. GTA is obviously an amusing hobby. I can’t believe my husband is a gamer. At least he looks somewhat cute in his headphones! 🙂

Have a great evening all of you!

 1. Anna skriver:

  Joanna, då borde du nog fråga dig om ironin kom fram, eller om du kanske skulle ha formulerat dig lite bättre? Sen tyckte jag inte folk skrev hatiskt, de reagerade bara på den dumma och onödiga kommentaren.

 2. Joanna skriver:

  Ni är allt roliga, jag skriver en kommentar ironiskt och så kommer allt detta hat! Tänk på Ert beteende?

  1. Maria skriver:

   Håller med om att vissa reagerade väl starkt på din tidigare kommentar, men ingenstans i din kommentar framgår det att det är ironi. Hur ska man kunna förstå det? Om du vill att ironi ska framgå när du uttrycker dig i text, får du allt vara tydligare i dina kommentarer.

  1. My skriver:

   Ja du. välkommen till fjortisklubben som älskar att leka Bellas bloggpoliser, haha bara att skratta åt det 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..