ANNONS

Inspirerande lunch

/

Det är inte alltid min kalender ger uttrymme till nätverkande. Allt det dagliga i företagen tar den tid jag har under min mammaledighet. Men idag fick jag till en lunch med företagsledaren Gunilla von Platen. Alltså wow vilken häftig människa hon är. Det var som att sätta sig i en bergochdalbana och bara åka med när hon berättade om hennes resa. Det som gjorde lunchen extra intressant var att Gunilla har fyra barn, jag kan ha blandat ihop åldrarna men 2,6,7 och åtta år är hennes kids. Först tänkte jag på om det ens är fysiskt möjligt men sedan gick tanken över på hur sjutton man lyckas ha 400 anställda samtidigt. Otroligt imponerad. Vi pratade vardagspussel, amma under styrelsemöten, hur man inte gör sina barn bortskämda samt vad jag ska tänka på i mitt Investbolag. Fantastisk lunch!

isabellalowengripblondinbella2015redlips

Körde en polo från H&M och håret satte jag upp i en spänne där bak. Lite torrshampoo i hårbotten och det ser faktiskt ut som en genomtänkt frisyr och inte Jag-har-brådis-få-ihop-dagen-frilla 🙂


My calendar doesn’t leave me much time for networking. Running several companies comes with daily routines that often eats up the little time I’ve got left during my maternity leave, but today was an exception! I teamed up with Gunilla von Platen for lunch and man, is she cool or what? Listening to all she’s been through and all the things she has accomplished so far was like a roller coaster ride. Besides that amazing career of hers she’s got four kids. Might have mixed up the ages a bit, but I think they’re 2, 6, 7 and 8 years old. On top of that she’s the employer of 400 people. I’m so impressed. We talked about how to plan your days the best way, nursing during meetings, how you raise non-spoiled children and what I should think about when managing my investment company. Such a rewarding lunch!

I wore a polo from H&M and chose to put my hair up today. With a little dry schampoo I think I made it look as if I had time in the morning and not like the I’m-in-a-hurry-hairdo it actually was 🙂

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00