ANNONS

Barnrummen

/

Idag är det fredag! Det känns alltid som om det är fredag tycker jag och Idol-dags. Dessutom har jag namnsdag också men det är ingen vi direkt firar. Gör ni? Jag började dagen med en långpromenad och möten i telefon medan Sally sov. Snart väntar ett lunchmöte med en väldigt inspirerande person från Draknästet. Jag tänkte visa er Idas bilder/idéer till barnrummen. Det kommer bli så himla bra och mysigt:


Den 13 november får vi nycklarna och då börjar renoveringen samma dag. Den 15 december flyttar vi från vår lägenhet. Förhoppningsvis kan vi flytta in direkt, eventuellt kan vi inte duscha på några dagar men toalett på nedre plan finns ju. I värsta fall tar vi in på hotell en vecka men då kanske vi passar på att åka till solen istället. Man får göra det bästa av situationen!


Hello Friday! I kind of always feel like it’s Friday… But on real Fridays there’s Idol on TV which makes it a bit more special. Today is also my ”name-day” but that’s nothing we celebrate. Do you? Kick-started the morning with a long walk and some phone-meetings while Sally was still sleeping. I’ve got a lunch meeting coming up now with a very interesting person from the Swedish version of ”Dragon’s Den”, so exciting! Below are some inspo-pictures showing some ideas Ida is working on for the children’s rooms. I’ve got a great feeling about the outcome.

We’re getting the keys to the house on the 13th and the renovation is starting the same day. December 15th is our move-out from the apartment. Hopefully we’ll be able to move to the house straight away (we might not have our shower ready by then but at least we’ll have one functioning bathroom). Worse comes to worst we’ll just have to spend some nights in a hotel, or maybe even take a little trip to the sun. You always have to make the best out of what life throws at you 🙂

68
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00