ANNONS

Tungt huvud…

/

Det är inte så smart det där med drinkar när man har småbarn och ingen av dom gillar tanken med att sova en hel natt eller för den delen att sova ut på morgonen. Men det är bara att skylla sig själv. Det var klart värt det! Vi tjejer har bestämt oss för att ha middag ute en gång i månaden och dom som kan får hänga på varje gång. Igår hade vi lite bortfall men Sheila, jag och Johanna sågs på Taverna Brillo. Vi körde barnsnacket första halvtimman innan vi bröt och gick över till bröllop, relationer och husrenovering. Timmarna flög ikväll men vid halv tolv så smög jag försiktigt in i hallen med skor som jag hade tagit av i trapphuset i handen för att klackarna inte skulle låta för mycket.

IMG_1974.JPG

Idag väntar en lugn Sally-dag. Vi ska äta lunch med Johanna och lilla Charles (babysimmet inställt på grund av höstlov) annars står inte mycket mer på schemat, har lite tvätt och annat hemmapyssel som ska göras.

Hörs snart!


The combination of having kids waiting at home and having drinks out on the town isn’t ideal. Especially when the kids in question lack the ability to sleep through the entire night. Well, well… I guess there’s no one to blame but myself. Me and my girls do dinner out once every month and it’s pretty casual. If you’ve got the time you join and if you’re occupied with something else there’s always a next time. I love these dinners. A couple of friends couldn’t make it yesterday but me, Sheila and Johanna managed to meet at Taverna Brillo. First thirty minutes of conversation were dedicated to the baby-topic and then we moved on to weddings, relationships and renovating houses. Don’t know where time went, but I was home by 11:30 pm. I tiptoed my way barefoot through our hallway not to wake anyone up, (I took my heels of before even entering the apartment just to be on the safe side).

Today will be a peaceful Sally-day. We’ve got lunch scheduled with Johanna and baby-Charles, but that’s about all the plans we have. The baby-swim is cancelled due to the autumn break for the schools. Maybe I’ll do some laundry and fix some stuff at home.

I’ll get back to you soon!

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00