Mammaledig på riktgt

Idag unnade jag mig en typisk mammaledig-dag. Inget jobb alls faktiskt utan fokus på Sally. I vanliga fall klämmer jag in mail, jobbsamtal och bloggen såklart men idag satte jag telefonen på flight mode. Så befriande! Sally och jag har busat, när hon sov så sov jag, sedan var vi på lunch och play date hos Johanna. Efter det har det varit kaffe och promenader utomhus tills vi hämtade Gillis. En väldigt härlig dag.

 

 

Att det däremot väntar en kväll med mycket jobb gör inget, snarare känns det bara efterlängtat. Att bestämma mina tider är nog det bästa med att vara egenföretagare, speciellt när man har barn.

Förresten, ska vi köra en mini-frågestund? Fråga på här under så besvarar jag ikväll när barnen sover 🙂


I’ve got this picture in my head of what a typical day look like when you’re on maternity leave. My day today was exactly like that. No work, just all focus on Sally. I usually make some job-related phone calls, take care of the blog and respond to e-mails, but today I put my phone in flightmode (!) and that feeling was just amazing. I played around with Sally all day and we even took a nap together. Then we had a combined lunch/playdate at Johanna’s place and the rest of the afternoon included coffee and strolling outside until it was time to pick up Gillis. What a great day.

I’ve got to get some work done tonight though, but I’m ok with that. The best part about being your own boss is just this – that you can allocate your time just the way you want. That’s very convenient when you have children.

By the way, who’s up for som quiz-time? Feel free to ask me whatever comes to your mind and I’ll do my best to answer as soon as the kids fall asleep 🙂

 1. Hej! Jag har lite ekonomifrågor till dig och behöver tips!

  Jag är student och har ut drygt 10 000:- i månaden ifrån CSN! Jag bor själv och har flyttat till annan ort för att studera så varje helg lägger jag pengar på att åka tåg till antigen pojkvännen eller familjen. Jag har lite panik över att jag inte kan spara så mycket i månaden, jag försöker under principen spara 20% räkningar 50% och leva på återstående 20% men trots detta blir det ju inte så mycket sparande ändå… Jag är 21 nu, äger en egen bostadsrätt som jag hoppas går med vinst! Men jag är 24 när jag är klar och vill ju då kunna ha råd med hus, bil och allt som hör vuxenlivet till… Har du några generella tips hur jag ska göra? Har jobb men får dessvärre inte så mycket tider där!

  Kramkram

 2. Jag undrar vartifrån kuddarna på sängen kommer ifrån 🙂

 3. Mickan skriver:

  Hej!

  Vad kommer ni välja för andra färger/tapeter i barnens rum, ert sovrum, hall, allmänna ytor? Färgen silverpil blir nog väldigt fin i ert kök/matplats.

 4. Jessica skriver:

  Hej Isabella! Vill börja med att säga att jag älskar att läsa din blogg 🙂 Sen tänkte jag på en sak, jag får alltid uppfattningen om att Sally alltid är så himla snäll, jag själv har 2 barn, en pojk på 2 år och en flicka på 3 månader och vi har haft och har just nu perioder med mycket skrik för det är tänder på gång och lite ont i magen. Hur har ni haft det och isåfall hur har ni hanterat de?

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..