ANNONS

Mammaledig på riktgt

/

Idag unnade jag mig en typisk mammaledig-dag. Inget jobb alls faktiskt utan fokus på Sally. I vanliga fall klämmer jag in mail, jobbsamtal och bloggen såklart men idag satte jag telefonen på flight mode. Så befriande! Sally och jag har busat, när hon sov så sov jag, sedan var vi på lunch och play date hos Johanna. Efter det har det varit kaffe och promenader utomhus tills vi hämtade Gillis. En väldigt härlig dag.

Att det däremot väntar en kväll med mycket jobb gör inget, snarare känns det bara efterlängtat. Att bestämma mina tider är nog det bästa med att vara egenföretagare, speciellt när man har barn.

Förresten, ska vi köra en mini-frågestund? Fråga på här under så besvarar jag ikväll när barnen sover 🙂


I’ve got this picture in my head of what a typical day look like when you’re on maternity leave. My day today was exactly like that. No work, just all focus on Sally. I usually make some job-related phone calls, take care of the blog and respond to e-mails, but today I put my phone in flightmode (!) and that feeling was just amazing. I played around with Sally all day and we even took a nap together. Then we had a combined lunch/playdate at Johanna’s place and the rest of the afternoon included coffee and strolling outside until it was time to pick up Gillis. What a great day.

I’ve got to get some work done tonight though, but I’m ok with that. The best part about being your own boss is just this – that you can allocate your time just the way you want. That’s very convenient when you have children.

By the way, who’s up for som quiz-time? Feel free to ask me whatever comes to your mind and I’ll do my best to answer as soon as the kids fall asleep 🙂

92
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00