Vissa dagar…

Är man lite less på en lägenhet som ser ut som en tornado har härjat runt i, man kämpar med att hålla två barn vakna efter tidsomställningen och man drömmer om ett glas vin, tjejsnack och god (varm) mat som får intas utan stress (slår rekord i att äta snabbt nu förtiden) och sittandes på en stol som är kladdfri, bara en sådan sak.

 

 

Lägg märke till toarullarna som så fint pryder String-bokhyllan 😂

 

 

Men vet ni vad *trumvirvel*… Ibland har man tur för ikväll är det nämligen tjejmiddag, hurra!

 


So, my mode at the moment: The apartment is a complete mess, I’m sweating blood trying to keep two kids awake a bit longer because of the new winter-hours and I just want to trade this chaos for some chit-chat over a dinner with wine together with my ladies. It’s been a while since I had a warm meal that didn’t come with spill and food-goo, or a meal where I could really sit down and eat in my own pace.

(Pay attention to the rolls of toilet paper in our String-shelf…)

But you know what? Today might be my lucky day, because… *drum-roll*…tonight is girls-night! Praise the lord!

 1. Matilda skriver:

  http://bebislyckan.se

  19 år och ensamstående mamma till min älskade Charlie som föddes 3/10 2014.❤️

  gick nio månader gravid utan vetskap. gravid med mitt andra barn
  alkohol och krogen som nybliven förälder ?

  angående min abort – känslor och tankar.

  skall vara med i större reportage i hemmets veckotidning!

 2. wilma skriver:

  tack för att du besökte min blogg, vad kul att du gillade den!

 3. sarah skriver:

  fast jag förstår inte riktigt varför leker han inte i sitt rum? Min dotter är 2 år och har sitt rum och alla sina leksaker där och det är där vi leker med henne men även där hon leker själv och hennes rum ser ju såklart ut som ett tornado jämt. Men hela lägenheten?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..