Fotograf sökes!

Jag gillar mina vardagsbilder men ibland skulle jag vilja blanda upp dom med mer proffsbilder. Ingen dagens outfit för det är inte jag utan mer bilder i min vardag. Hänga med på möten, events, medverkan i olika jobbsammanhang, renoveringen av huset, lek i parken etc. Jag letar efter någon med en flexibel vardag, har god erfarenhet av bildredigering och fotografering i stort och tycker det är extra kul att ta bilder ”on the go”. Jag söker någon som kan finnas tillgänglig 1-2 dagar i veckan, 1-2 timmar åt gången (dagtid) samt eventuellt någon enstaka kväll då och då. Det är bra om du bor i Stockholm. Låter det som något för dig eller en vän? Maila info om dig själv till emelie@blondinbella.se och bifoga portfolio/exempelbilder.

 

222221_18974008472_5416_n

 

Bjussar på en bild från när jag plåtades som 16 åring. OBS ej inspirationsbild för vad jag söker idag he he…


I think my phone takes nice picutres, but sometimes I would like to mix those  pics with some more professional ones. I’m not talking about ”outfit of the day”-pictures, but more photos describing what my everyday life really is like. Wouldn’t it be a good idea to have someone capturing what events and meetings can look like, how the renovation of the house is developing or how we do play-sessions in the park? I’m looking for a flexible photographer with editing experience who enjoys taking pictures ”on the go” – in other words someone who finds moving targets more interesting than studio-objects 🙂 It would be great if you could be available 1-2 days a week, 1-2 hours each time (mostly daytime but it would be nice if you could have an evening open from time to time to join an evening event for example). Plus points if you live in Stockholm. Does this sound like something for you, or a friend perhaps? Send us an e-mail with your info to emelie@blondinbella.se and attach your portfolio/pictures representing your work.

About the photo above: That’s me during a photoshoot when I was sixteen. I wouldn’t suggest using it as inspo, but I’m sure it’ll bring some of you an additional Wednesday-laugh…

 1. Klara skriver:

  sandrarogers.se är otroligt duktig. Ung gift tvåbarnsmor som verkligen fångar just ögonblick på ett väldigt fint sätt alltid, i sina foton. Tänkte på henne direkt när jag läste ditt i lägg. Det är mitt tips 🙂

 2. Myran skriver:

  Kan också rekomendera Jonna Erlandsson. Vi gick i samma fotoklass på gymnasiet och hon är verkligen grym!

 3. Hej Isabella,

  Jag hade jätte gärna viljat vara din fotograf, jag brinner verkligen för att ta bilder men jag kan tyvärr inte använda de program du söker som man ska kunna.

  Best,
  http://www.livingfortravel.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..