ANNONS

Helt fel 

/

Ni vet när man är ute och går och solen skiner till, det blir alldeles varmt i ansiktet och man tar upp mobilen för att ta en selfie i tron om att solen liksom lägger sig som ett vackert filter? Men så ser man efteråt att man liksom inte blev så fin som man trodde:

Den situationen.


You know the moment when you feel as if you could snap the perfect selfie? Sun is shining, you’re imaginaing this healthy glow on your face and in your head, this picture will be the photo of the year. Then you take a look at your phone and realize that things didn’t quite live up to your expectations:

That situation.

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00