Strängnäs!

Vår kära bil får vinterdäck just nu och putsas lite så det var tur att Theres kunde hämta mig i sin bil under eftermiddagen. Theres jobbar med PR och marknad på Löwengrip Care & Color och vi körde förra eventet på Kronans Apotek i Sickla för några veckor sedan. Ikväll stod Strängnäs på tur och Theres körde dit medan jag gjorde några telefonintervjuer.

 

IMG_1782

 

Tog med mig mellanmål för att orka kvällseventet innan middagen, acai-skål från Reload på Sveavägen (typ det godaste som finns) samt kaffe i termos:

 

IMG_1781

 

Sedan blev det alltså event inne på Kronans. Vi har en turné tillsammans med Idun på 20 olika apotek under hösten och under kvällen är det 20% rabatt samt att man får en goodiebag med några produkter från Idun och LCC. Eftersom vi finns på gavel nu (kampanj) så får man även vår bästsäljande deo på köpet, ett litet tips som har vägarna förbi Kronans Apotek.

 

IMG_1783

 

Kvällen var supertrevlig och det är alltid lika kul att träffa personal och kunder. När jag kom hem (handlade på välling ICA och köpte sushi) så frågade Odd om jag hade haft på mig den vita LCC-rocken under inköpen, ”Ja vadårå, jag kände mig lite cool i den” Odds svar var ”Jag bara undrade….”. Sedan log han. Antar att jag inte såg så cool ut i den som jag trodde he he…

 


Lucky me Theres could pick me up today! Our car is getting its tires changed at the moment and we had an event in Strängnäs at Kronans Apotek this evening. I managed to get some phone-interviews done while she was driving. Theres works with PR and market for Löwengrip Care & Color and we did the event in Sickla together couple weeks ago.

Brought some snacks in the car to get some energy for the event: An acai-bowl from Reload at Sveavägen (so tasty) and some coffee in a thermos.

Then the event took place. We’ve got an ongoing tour with Idun and we’ll be hosting events in 20 different pharmacies this season. During the evening you get 20 % off and a goodiebag with some products from Idun and LCC. We’re also doing a campaign for our best-selling deoderant, so you’ll get that one as a bonus with your buy. Good thing to bear in mind if you’re dropping by Kronans Apotek anytime soon.

The evening was so nice. I really enjoy meeting the staff and all customers. When I got back home (bought baby formula at ICA and picked up sushi), Odd asked me if I had worn the white LCC-robe while shopping. ”Sure I did, I feel kinda cool in it, why?” Odds answer ”Naah just wondering…” And then a mischievous smile. Guess I didn’t look that cool in my beloved scientist-coat after all, hehe…

 1. Haha jaha jag tolkade det mer som att han kanske hade velat ha med rocken in i sänghalmen så att säga! ‘Skratt’

 2. Antonia skriver:

  Hej Isabella! Jag saknar Purify My Skin i Helsingborg på Kronans Apotek. Har varit på jakt och frågat personalen på kullagatan/södergatan. Vill väldigt gärna testa denna produkt så har beställt den ifrån nätet idag. Kanske andra som letar 😉

 3. elin skriver:

  Hej!
  Ni borde fylla på (ansikts) produkterna + deon på kronans webbshop!! Gjorde beställning 19e och har fortfarande inte fått mina produkter skickade :S behöver dom nuu 🙁 börjar bli lite akut..

 4. Måste hitta ett bra recept på Acai-bowl. Bor man på landet så gör man.

  Kika in på families.se (en 2in1 blogg, två familjer under samma blogg.)

 5. Amanda skriver:

  Jag hade önskat att ni kunde förändra förpackningarna till era produkter. De är estetiskt snygga, men känns så himla plastiga och billiga i handen. In och kika på min skönhetsblogg om du har en stund över. Hoppas du gillar den! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..