ANNONS

Strängnäs!

/

Vår kära bil får vinterdäck just nu och putsas lite så det var tur att Theres kunde hämta mig i sin bil under eftermiddagen. Theres jobbar med PR och marknad på Löwengrip Care & Color och vi körde förra eventet på Kronans Apotek i Sickla för några veckor sedan. Ikväll stod Strängnäs på tur och Theres körde dit medan jag gjorde några telefonintervjuer.

IMG_1782

Tog med mig mellanmål för att orka kvällseventet innan middagen, acai-skål från Reload på Sveavägen (typ det godaste som finns) samt kaffe i termos:

IMG_1781

Sedan blev det alltså event inne på Kronans. Vi har en turné tillsammans med Idun på 20 olika apotek under hösten och under kvällen är det 20% rabatt samt att man får en goodiebag med några produkter från Idun och LCC. Eftersom vi finns på gavel nu (kampanj) så får man även vår bästsäljande deo på köpet, ett litet tips som har vägarna förbi Kronans Apotek.

IMG_1783

Kvällen var supertrevlig och det är alltid lika kul att träffa personal och kunder. När jag kom hem (handlade på välling ICA och köpte sushi) så frågade Odd om jag hade haft på mig den vita LCC-rocken under inköpen, ”Ja vadårå, jag kände mig lite cool i den” Odds svar var ”Jag bara undrade….”. Sedan log han. Antar att jag inte såg så cool ut i den som jag trodde he he…


Lucky me Theres could pick me up today! Our car is getting its tires changed at the moment and we had an event in Strängnäs at Kronans Apotek this evening. I managed to get some phone-interviews done while she was driving. Theres works with PR and market for Löwengrip Care & Color and we did the event in Sickla together couple weeks ago.

Brought some snacks in the car to get some energy for the event: An acai-bowl from Reload at Sveavägen (so tasty) and some coffee in a thermos.

Then the event took place. We’ve got an ongoing tour with Idun and we’ll be hosting events in 20 different pharmacies this season. During the evening you get 20 % off and a goodiebag with some products from Idun and LCC. We’re also doing a campaign for our best-selling deoderant, so you’ll get that one as a bonus with your buy. Good thing to bear in mind if you’re dropping by Kronans Apotek anytime soon.

The evening was so nice. I really enjoy meeting the staff and all customers. When I got back home (bought baby formula at ICA and picked up sushi), Odd asked me if I had worn the white LCC-robe while shopping. ”Sure I did, I feel kinda cool in it, why?” Odds answer ”Naah just wondering…” And then a mischievous smile. Guess I didn’t look that cool in my beloved scientist-coat after all, hehe…

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00