ANNONS

Pingis-ballerinan

/

Förra hösten så satte Pingis på en tjock sula på sina inomhus-ballerinas från Flattered, vi kallade dom Pingis-ballerinan. Nu i år har vi faktiskt gjort en limiterad upplaga av den vilket vi tycker är en superbra idé! Det är alltså fårull i innersulan och en tjockare sula i rågummi på utsidan, den påminner lite om Bally/Curling-kängan. Ett smart sätt att förlänga användningstiden för Ballerina-skon när det blir kallt. Denna modell är ju varmare än en vanlig ballerina.

flattered

Ni hittar ”vinterskon” i Flattereds egna shop

Vad händer mer i företaget? Jo Hanna (creative director) kikar som vanligt på kommande färger och nu är hon inne på sammet vilket jag är himla glad över. Jag vill så gärna ha en Flattered i senapsfärgad sammet. Gillar den färgen till ett par jeans..

Sammet

Sedan har vi lyssnat in er och gjort en helt ny modell:

Svart_wide

Nämligen en ny inomhussko som passar dem med lite bredare fötter samt för de som upplever att ”kanten” på skon trycker över halux valgus- den lilla knölen på insidan av fötterna. Skon kommer vara bredare framtill, ha lite högre skärning och ha mjukare kanter utan söm. Skon kanske inte ser så mycket bredare ut på bilden men jag har prövat och kan intyga! Jag meddelar såklart när de kommer upp i webshopen :- )


Last autumn Pingis tried to put a thicker sole on her Flattered-ballerinas. We started calling the modified shoe ”the Pingis-ballerina”. I loved this idea, so this season we’ve actually launched a limited edition of this model! The shoe is covered with sheepskin inside and has got a thicker rubber sole, reminds a bit of a Bally/Curling boot. These new features makes them warmer so you can make use of your ballerinas during colder seasons as well.

You’ll find the ”winter-shoe” in Flattered’s web shop.

And what else are we working on? Well, Hanna (Flattered’s creative director) is looking at new colors and textures. Right now velvet is up for discussion which I’m so excited about. How well wouldn’t a pair of velvet ballerinas in a mustard-tint go with a pair of jeans?

Then we’ve been looking into your opinions and preferences and the outcome is a whole new model. This new inside-ballerina is suitable for those of you with a wider foot. If you recon that shoes can sometimes irritate the haulx valgus at the inside of your foot, this model can be recommended. It will have a wider front, a deeper ”cleavage”, and softer seamless brims. The shoe may not look that much wider at the picture, but I’ve tried it myself and it’s actually a pretty big difference. I’ll let you know when it’s up for sale in the web shop 🙂

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00