ANNONS

Lunch med Julia

/

Idag träffade jag min lillasyster Julia för en lunch på stan och lite shopping. På Gamla Brogatan märkte jag av rätt tydligt att våra liv är i olika faser, jag behövde köpa vagntillbehör till Bugaboo och en ”klänningshaklapp” för att Sally är en mästarinna på att kladda. Julia ville dock gå tvärs över gatan till en butik som hette Kawaii. Den är fylld av japanska gulliga figurer. Sedan hamnade jag också på Blue Fox, som är en alternativ klädbutik. Gud nu lät jag som om jag vore 70 år. Det är en butik med rockkläder, lite som en ny värld för mig!

Julia är 15, alltså 10 år yngre än jag

Jag kunde bara tänka på Foki i butiken samt vilken marginal dom måste ha på varenda liten söt pryl :- )

Hittade ett par nya dojor hehe. Efter det mötte vi upp Odd och Gillis, Gillis hade åkt premiärturen i t-banan utan vagn idag. Himla spännande. Nu är vi alla här hemma och håller på att bygga ihop ett Car play set:


I met my little sister Julia today for lunch and some shopping. When we came to Gamla Brogatan it became so obvious that we’re in completely different stages in life: I had to buy some accessories for our Bugaboo stroller and a bib for Sally since her favorite hobby is spilling on herself, while Julia wanted to go into Kawaii – a store filled with cute Japanese things. Then we ended up at Blue Fox which I guess you could say is an ”alternative” clothing store. Sounds like I’m 70 saying that, but they’ve got a more rocky edge to their garments and that’s a bit new to me.

Photo texts:

Julia is 15, ten years younger than me.

All I could think about at Kawaii was Foki and what a margin they must have on all the cute stuff they sell…:)

Found a pair of new shoes, haha! After that we met Odd and Gillis. Gillis had his premeire-ride in the subway system today without the stroller, so much fun! Now we’re at home again, putting a Car play-set together.

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00