ANNONS

All världens nöje

/

Vi har hängt med Gillis och Sallys kusiner under dagen, lunchat ihop och lekt på Leos lekland (ville testa Andys nya i Bromma men blir nästa gång!). Jag älskar hur Sverige sakta men säkert får ta del nöjen som tidigare bara fanns i USA (och säkert andra stora länder). Lekland, enorma shoppingcenter, yoghurtbarer med en massa topping och nagelställen som har drop in till ett humant pris. Listan går att göra lång. Men just lekland är en sådan himla bra grej. Vi älskar det. Man bara betalar, låser in alla värdesaker och sedan röjer man i två timmar allihopa. Man behöver åka rutschkana så att det kittlas i magen fastän man är vuxen, jag får i alla fall ett lyckorus och det är härligt.

Jag längtar så mycket tills vi kan ta med barnen till Disney World, Universial Studios, Six Flaggs, Harry Potter-världen och nya Jurassic Park som öppnar i Dubai nästa år eller om det är 2017. Jag har själv åkt bergochdalbanor på skyskrapor i USA och det är verkligen minnen för livet. Jag vill besöka allt!

Jag är förresten helsvart idag. Jag var dock inte det från början, först hade jag en vit t-shirt och därefter en rosa tröja men båda blev nerkräkta av familjens minsting. När slutar kräkbebisar att kräkas? Det är ju liksom mat nu och inte mjölk och då behöver man verkligen byta kläder. Nu är barnen nattade så nu väntar plock av leksaker och sedan får vi se om Odd och jag kan enas om serie eller om det blir bok/GTA. Jag älskar läsning lika mycket som Odd älskar GTA och det är tur att vi har ”varsin” sak. Jag läser Halvvägs nu, jag har sett fram emot den så länge för Reinfeldt är en människa jag verkligen ser upp till, dock känns boken än så länge som ett CV. Hoppas på lite mer personliga saker.


We’ve spent the whole day with Gillis’ and Sally’s cousins. We had lunch and went to Leo’s play-centre together (I wanted to try Andy’s play-centre in Bromma, but there’s always a next time). I really enjoy the fact that Sweden is adopting to more ”american” facilities such as play-centers, big malls, fro-yo bars and manicure salons with drop in. I’m especially fond of the play-centers; you just pay, lock all your valuables in and then you’re all ready to play for two hours. Going on a slide is such an amusement even when you’re an adult!

I can’t wait to take the kids to Disney World, Universal Studios, Six flags, Harry Potter World and the new Jurassic Park opening up in Dubai next year (or maybe it was 2017, time will tell). I’ve actually been riding rollercoasters on skyscrapers in the U.S. myself and that’s truly memories for life.

I’m dressed all in black at the moment by the way, but at first I wore a white t-shirt. Then I had to change to a pink sweater because of Sally’s nice puke-surprises. When does puke-babies actually stop puking? I mean it’s food now, not milk as it used to be, which means that I really have to change clothes every time things get dirty… I just said good night to Gillis and Sally so Odd and I’ll try to agree on some series, play GTA or read the rest of the evening. I love reading just as much as Odd loves GTA so we’ll see what happens… I’m reading ”Halvvägs” at the moment. Been looking forward to reading it for so long, I find Reinfeldt to be a very inspiring person. Unfortunately the book feels a bit like a CV from what I’ve read so far. Hoping for some more personal story telling further on!

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00