Pizza och rödtjut

.. Eller rödpang som Odd säger. Det har faktiskt blivit lite utav en tradition här på fredagskvällarna. När barnen har somnat så blir det pizza och ett glas rött framför idol. Vår pizzeria nedanför oss är nog det enda jag kommer att sakna från stan när vi flyttar till huset. Det är ”fin-pizzor”. Min favorit är chevré/stark italiensk salami-pizza. 155 kronor, så dyrt men oj vad värt det. Jag blir förresten fortfarande lika glad av att få äta ost/salami trots att det var ett halvår sedan Sally kom.

 

 

Odds pizza från förra fredagen, mums.

 

Vad ska ni äta för fredagsgott?

 


Having a glass of red wine and pizza while watching the Swedish version of Idol is pretty much standard for me and Odd on Fridays. The pizzeria in our building is probably the only thing I’ll be missing when we move to the new house. It’s one of those pizzerias where they make the pizzas a bit more ”exclusive”. My favorite is with chèvre and spicy salami. Costs you 155 SEK which is quite a lot for a pizza, but holy cow it’s so worth it! I still get so excited when I get to have cheese and salami even though it’s been 6 months since Sally was born.

What’s on your Friday-menu?

Photo text:
Odd’s pizza from last Friday

  1. Melina skriver:

    Vad heter pizzerian?!:)

  2. Ann skriver:

    Men oroa dig inte för pizza – grill bruno väntar på lidingö med superb ”fin-pizza”. Dock måste du ta bilen dit 😉

  3. Misströsta inte, nu kommer ni ha nära till den bästa pizzerian i Sverige; 450 gradi i Käppala på Lidingö!

  4. Lina skriver:

    Åt bullens korv med bröd! Godaste som finns. Bullens är bäst helt enkelt. Det är lyxmat det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..