Tuff och prestigelös 

AW15. Jag tycker att det låter så coolt. AW15, det betyder egentligen bara säsongen autumn winter 2015. Jag vet inte om ni minns men jag startade ett klädmärke när jag var 18 år som hette Classified (fanns i 23 butiker) och när jag satt med investerarna och designern så sa dom just AW, SS (spring summer) flera gånger och jag vågade inte fråga vad dom menade så jag nickade bara instämmande. Sedan blev jag så förvånad över att vissa kläder som jag väntade på inte kom förrens ett halvår senare he he..

Jag kan skriva en bok om alla mina företags-misstag. Jag har gjort fler misstag än bra drag, men så är det nog för alla entreprenörer. Speciellt tonårs-entreprenörer. Fel fel, fel, superdrag, fel fel, lite tur, fel och sedan superdrag igen. Jag tror att vi företagare som tillslut lyckas är vi som inte gett upp. Vi bestämmer oss för att lära oss av felen än att slås ner av dom mentalt. Mina misstag är det som har gjort mig hårdhudad och tuff. Men även prestigelös och det är en bra kombo. Jag är aldrig någonsin rädd för att göra fel helt enkelt. Och då kan man gå hur långt som helst.

Hur som helst, till AW2015:

IMG_0462

 

Tada! Det här är alltså Flattereds nya höstfärger på inomhustofflan och dom finns ute på vår hemsida nu (Leo kommer i veckan). Annars hittar ni dom bl.a. Nathalie Schuterman, Mrs H, NK, Martys, Footlight, Rådhuset mfl. och i Norge på Tatler, Deguy och Frogner MediCare. Min favorit är Dusty Rose. Annars gillar jag vår eko-ballerina väldigt mycket.

Nu blir det jobb i några timmar. Jag har en massiv vecka som väntar. Ska gå igenom frågor till en podd som jag ska medverka i morgon, godkänna ett pressmeddelande, förberedda mig för En Economistas podcast som spelas in i veckan och två event med Löwengrip Care & Color, dessutom är min inkorg fullproppad. Ska göra en kopp te och sätta igång!

 

  1. Elin skriver:

    Hej! Dem längst till höger skulle jag vilja ha. Men den verkar inte ha kommit ut på webshopen ännu.. när kommer den? Hade tänkt att önska mig den i födelsedgspresent nämligen. Kramar

  2. Har ett par flats ! Älskar dom men har en fråga, går dom att tvätta?

  3. Sofia skriver:

    Är sugen på den vita, men hittar den inte på hemsidan. Hjälp?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..