Söndagspepp

God morgon på er!

Jag fick sova ut till nio imorse, thank god! Min förkylning är dock kvar så dagen blir lugn. Jag har en berg av jobb nästa vecka så jag hoppas att söndagen gör mig friskare. Tack för alla intressanta kommenterar igår, jag har läst alla. Odd och jag är precis lika bra föräldrar, men vi hanterar olika situationer olika. Hur som helst så kom han hem fylld med energi igår så en förälder är pigg och en annan är trött (förkylda jag). Bättre det än två trötta. Jag tror att jag liksom körde slut på mig själv under Alicante-helgen när jag var uppe tre nätter med Sally. Jag har inte haft någon reserv att hämta ifrån efter det utan jag ligger på minus-kontot och med två småttingar är det svårt att hämta hem energi och ligga på plus igen (om man någonsin gör det under småbarnsåren?). Knepet när man ligger på minuskonto med sömn/energi är att försöka minska på alla måsten, växla ner, äta ordentligt och gå och lägga sig tidigare på kvällen. Denna helg har varit väldigt lugn så jag tror jag har gjort alla rätt. Har förresten läst ut Alex och Sigges bok Tid. Herregud så bra den var, läs den om ni har lite tid över på kvällarna. Någon av er skrev att ni ville just läsa en bok som är ärlig kring familjelivet och det är Tid verkligen.

Till något annat. Här kommer pepp till alla kvinnor därute. Videon till Aviciis I could be the one är otrolig. Handlar om en kvinna som lessnar på sin vardag på jobbet och bara drar. Älskar klippet när hon är på en strandrestaurang och hon beställer in rätt efter rätt ”för att hon är värd det” och tillslut slänger skärpet för att det sitter åt. Frihetskänsla!

  1. T skriver:

    Min absoluta favoritvideo of all times! Älskar den!!! Känslan från den hade jag när jag sa upp mig från ett jobb jag misstrivdes med och där chefen var elak och rent genom-jävlig. Och jag tog chansen och hoppade på ett vikariat. Och nu, 2 år senare jobbar jag kvar på det nya jobbet och stormtrivs. Bättre lön, bättre villkor, bättre chef,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..