Middag med Sheila

Sheila och jag hade inte träffats på evigheter så vi bestämde oss för att gå ut och äta efter att alla barn var nattade. Dock var det min tredje kväll som jag skulle natta Sally i hennes säng så det var svårt att spika en exakt tid, man vet ju aldrig. Men Sheila, ruttad som hon är ligger steget före:

 

IMG_0375

 

Hur som helst, vid 20.00 så möttes vi och åt fantastisk god mat på Lokal. Jag insåg en sak när jag kom dit och det var att nu har jag tagit mig igenom spädbarnsfasen med Sally. Nu är det inga mer kvällar med barn i famnen tills läggdags utan nu nattas våra barn vid sju och efter det är det fritid! Wow! Herregud så mycket tid med Odd det finns nu men även att komma iväg och äta sushi med sin bästa vän. Vardagen blev plötsligt så mycket enklare nu när det finns nattningsrutiner. Dessutom känns det som om dygnet fick några extra timmar.

 

IMG_0376

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..