Kaos-fredag

Jag har blivit nerkräkt och fått vända hem och byta tröja, vinden tog tag i Sallys snutte och blåste gosedjuret ut på Sankt Eriksgatan och blev överkörd av en bil. Sedan blåste det grus i ögat och en lins åkte ut. Sally skrek för att hon var övertrött, Odd ringde mitt i allt och frågade vad vi ska ha till fredagsmys och sedan hittade jag inte det nya kontoret. Här RANN det svett om mig och när jag väl kom igenom porten var det trappor upp så jag har kämpat. Och till råga på allt… När jag väl kommit upp till kontoret är alla på lunch och jag har inga nycklar än så jag fick amma i trapphuset. Suck. Nu är jag i alla fall på plats och Emelie kom nyss med en kaffe till mig.

Nu blir det möten….

 

IMG_0392

 

Dessutom är jag vit som ett spöke.. :- )

  1. Håhåå så jag känner igen den där ryggsvetten! Förlåt, men jag asgarvade verkligen rakt ut under denna läsning. Mest för igenkännandets skull! Heja dig, Supermorsan!

    Kram Emmeli, Lillafrun

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..