Fredagen blev bättre

Efter en kaotisk förmiddag så vände det efter lunch, bra möten med mina fina kollegor. Vi skrattar väldigt mycket ihop vilket gör mitt jobb så roligt. Idag fick Sally följa med och det gick bra. Vi fick ett bullbud från Bonjour som uppmärksammar rosa bandet och bröstcancerfondens viktiga arbete. Det påminner mig om att det är dags att klämma på brösten men jag måste säga att det är svårt när man ammar för brösten känns liksom alltid lite knöliga. Hur gör man då?

 

IMG_0430
IMG_0431

 

Sally fick ett bullansikte he he. Theres jobbar med LCC, Emelie med Löwengrip Invest och Elinor med Flattered.

 

 

IMG_0433

 

När vi kom hem gjorde Gillis och jag chokladbollar till fredagsmyset… Trevlig kväll!

  1. Linda skriver:

    Hej,

    var är din fina grå sidenblus från. Tack på förhand och för en inspirerande blogg.//Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..