LCC Home Spa

Ä n t l i g e n!

Det är som julafton för oss i Löwengrip Care & Color idag för nu kan vi berätta att vår älskade Home Spa-serie är ute. Vi har jobbat med den i över ett år och nu är den här. Varenda ingrediens har vi själva valt, allt är handplockat för att skapa vår drömprodukt. Varför en Home Spa serie? Jo för att nu när jag är mamma är min egen tid minimal och det betyder att jag får göra det bästa av dom stunder jag får. Att gå på spa regelbundet går inte därför har just stunderna i badrummet blivit min oas i vardagen. Därför ville jag ta fram produkter för dom tillfällena. Vackra förpackningar, lyxig konsistens och en doft som jag kommer ner i varv av. Doftnoterna är jasmin, persika, cederträ, vaniljstång, mysk och sandelträ. Den bästa doften vi hittills har gjort tycker jag.

 

Skärmavbild-2015-10-01-kl.-08.54.00

 

Dom första produkterna i Home Spa-serien är:

Hand Soap – En gyllenbrun Hand Soap som är fyllig och viskös i konsistensen, rengör och vårdar samtidigt dina händer. 

Hand Balm – En honungsfärgad Hand Balm som mjukgör och återfuktar huden. Formulan är utvecklad för att absorberas snabbt och bli ett med din hud.  

Body Peeling – En gyllenbrun Body Peeling. Gelbaserad och viskös i konsistensen med stora och små korn för den optimala känslan och resultatet – len, återfuktad hud.

Body Balm – En honungsfärgad Body Balm som lämnar din kropp silkes mjuk.

Alla fyra innehåller kakaoextrakt och pentavitin och båda bukarna har fliplock för att inte behöva kladda i onödan.

 

G7A1660-copy

 

Vi tänker närproducerat för miljöns skull och tillverkar allting i Sverige. Inget är djurtestat och produkterna är anpassade för att passa oss med känslig hud. Jag har köpt så många tvålar och handlotions som bara har fått stå fina på handfatet för att de varit för starka för mig men dessa är snällt skonsamma trots doft – Det är mitt mål i alla våra produkter.

Home Spa finns idag på Apotea, Nordic Feel, Kronans Apotek, Löwengrip Care & Color .. Samt vår nya återförsäljare Royal Design .. Vad vi växer 🙂 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..