Fejk-marmor?

Jag hade inga möten idag så jag hängde på Odd ut till Bromma och spanade in alla badrumsbutiker. Vi vill ju ha marmor i badrummet men i ena butiken vi var i hittade vi ett marmor-inspirerat kakel som vi blev förälskade i. Jag frågade personalen lite om skillnad på marmor och kakel och precis som alla säger så måste man behandla marmorn och det är krångligare än att köpa färdigt kakel. Jag vill verkligen ha ett hem som inte är känsligt och då kanske detta alternativ är bättre? Dessutom är prisskillnaden enorm, det här kostar 995 kr/kvm och vad kan carrera marmor kosta? 3000 kr/kvm?

 

IMG_0339

 

Visst är det fint? Det blir mycket pengar totalt, bara offerterna vi har fått på att slå ihop två badrum till ett ligger på runt 150 000 kr (ej börjat förhandla än) och då är det bara arbetskostnad så för att inte skena iväg totalt kan just kaklet vara ett bra alternativ till marmor. Vad tror ni?

 

IMG_0338

 

Kanske med detta golv till? Jag vill ha något som bryter av. Marmor/marmorkakel på golvet vill jag inte ha, får lite hotellrysningar när man ser hårstrån ligga på blanka golv, fy.

 

IMG_0340

 

Efter alla besök började magen kurra och då åt vi lunch i Bromma Blocks. Blev sugen på en yoghurtglass efteråt och blev lyrisk när jag såg att det fanns varm nutella (!) som topping. Frågade mig själv varför jag inte äter nutella oftare efter första tuggan men det dröjde inte länge förrens jag kom på varför… Man blir ju snabbt illamående!

  1. Tyckte klinkersplattan ni tänkt till golvet var superfint, vad heter den? Och vilket märke va det?

  2. Marie skriver:

    Hej! Jag ska också renovera badrum och vill gärna ha marmor men tycker det är lite för dyrt. Vilken butik hittade du detta i? Supersnyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..