ANNONS

urb-it

/

Idag ska jag till kontoret och hjälpa till, vi ska nämligen flytta till nya lokaler!! Företagen expanderar snabbt, bara tanken på att vi VÄXT UR våra gamla lokaler är mäktig. Vi börjar verkligen bli många nu, för ungefär 2 år sedan var vi 5 personer, nu är vi närmare 15 om alla är på plats!

Fick möjlighet att testa tjänsten urb-it och beställde en stor bukett blommor till mina fina kollegor på jobbet som ”inflyttningspresent”. Det man handlar i Urb-its app (finns både mat, kläder och andra nödvändigheter) levereras till valfri plats. Du kan dessutom följa exakt vart din beställning är i realtid. Just nu är mina blommor påväg: Hoppas tjejerna blir glada.

Urbit-Följ

urb-it har en tävling där du kan vinna 1000 kr att handla för i valfri butik. Klicka här för att komma till tävlingen. Dessutom tävlar urbi-it ut 5 presentkort!

I samarbete med urb-it

UPDATE: Nu har blommorna anlänt till kontoret, visst är de fina! 🙂

IMG_6784

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00