Kontorsflytt och föris

Vi har som sagt flytt-dag idag! Flattered och LCC delar ju kontor, vi är som jag nämnde i förra inlägget hela 13 personer i företagen och det är helt enkelt för trångt nu. Snacka om häftigt problem. Vi ska bara dock ett stenkast bort. Utöver flytten så har Hannah och jag gått igenom lanseringsplanen inför 2016. Vi har 15 nya produkter som ska ut i LCC nästa år. Det känns så himla pirrigt för det är riktigt bra produkter som är på gång. När man tar fram en produkt så tar det ett år ungefär och dom som ska ut efter nyår är just nu på stabiliseringstest. Det är alltid nervöst att vänta på att en produkt ska få godkänt. I och med att jag är så känslig och får eksem lätt är jag dock tacksam för alla hårda fabrikskrav. I Sverige är det en tuff process att få ut en produkt, speciellt om den ska in på apotek. Men det innebär också att det är tryggt.

 

 

IMG_0303

En del av vårt gäng + en flyttgubbe! 

Nu blir det att hämta ett plutt på förskolan. Vilket påminner mig om att jag måste ställa Gillis och Sally i kö till förskolorna på Lidingö i och med att vi flyttar. Hmm. Gillis älskar sin avdelning här i stan och jag får lite dåligt samvete att behöva rycka upp honom men samtidigt så är det inte långt kvar till han byter avdelning ändå och får nya pedagoger (han börjar redan bli störst). Har vi otur (tur?) så kanske köerna är så långa att vi får köra varje dag till förskolan i stan och då kanske vi tajmar med avdelningsbytet ändå. Ja ja det löser sig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..