ANNONS

Bugaboo Bee3

/

Hallå på er,

Såhär ser en utvilad mamma ut:

 

IMG_0296

Jacka 48 7 Sweden, tröja Lindex, jeans Zara (dom är mina vän Idas gamla, hon rensade ur garderoben när vi var där i somras och jag fick ärva lite plagg = Economista!), väska Lindex och skor Tods. 

Jag har fått sova! Det blev något magiskt med hon fick somna själv och ligga själv i några timmar. Det var som att vi inte störde varandra. Jag fick sova 22-01, 01-04 och 04-07. Det kanske inte låter som en dröm för vissa men det är betydligt bättre än det har varit i Alicante så jag känner mig som en ny människa. Dessutom har jag testat ett nytt serum från Löwengrip Care & Colors ena fabrik här i Sverige och jag glow:ar som aldrig förr. Jag har bara lite puder över. Bra första test, nu får vi se vad resten av testgruppen säger.

IMG_9921

Jag har lovat en recension av Bugaboo Bee3. Vi har ju en Maclaren som resevagn till Gillis men den är framåtvänd och jag tycker att Sally på fem månader är för liten för att hon inte ska se mig så jag letade efter en resevagn som går att ha framåtvänd också. Ni tipsade mig om Bee3 och tusen tack för det. Jag gillar den skarpt! Nu måste jag erkänna att jag inte är ett vagnproffs direkt men mina förhoppningar på vagnen var att den ska vara smidig att resa med när man är själv. Enkel att fälla ihop och upp, smidig, lätt men ändå inte ranglig. Helt enkelt en bra resevagn.

… Och Bee3 får bra betyg av mig. När jag lärt mig att ha foten på bromsen när jag skulle fälla upp den så gick det hur lätt som helst. Vagnen är stabil men väldigt lätt att svänga/köra med och det går med en hand vilket är viktigt om man måste göra något annat med den andra. Det enda negativa var väl att hjulen längst fram sticker ut och det blev dunsar in i hörn och möbler innan jag lärde mig att hjulen går ut, men förutom det bra. Eftersom Sally inte sitter än så la jag i en memoryfoam-dyna som heter Inovi, den blev hur bra som helst och det påverkade inte möjligheten att fälla ihop vagnen. Igår så fick Gillis testa, jag vände på sittdelen så att han satt fram och han gillade den. Nu är planen att fästa ståbrädan på denna vagn, då blir vi världens smidigaste trio som rullar fram i stan!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00