ANNONS

LCC salong?

/

Snabba puckar i vår familj. En timma efter att vi hade landat så skrev vi på papper hos mäklaren.  Nu har vi köpt hus och sålt vår lägenhet på Kungsholmen. Herregud vad skönt det känns att ha allting klart. Nu kan vi pusta ut, alltid en pärs det där. När vi var klara så åt vi lunch hela familjen och firade, jag höll på att svimma av hunger så det fick bli stället närmast mäklarkontoret och det var en kinakrog. Fira med tre små rätter helt enkelt. Jag kände mig så lycklig när jag satt där med en friterad räka och doppade i den sötsura såsen. Hela familjen samlad och snart bor vi i hus!

IMG_0273

Nu till något helt annat. Eller två saker är det. 1. Så har vi äntligen gavel på Kronans Apotek! Här är vår gavel i Mariestad. Så fint med Spa-serien, ni måste prova den 2. När Pingis och jag var i Alicante så tog vi upp vår dröm om att ha en egen LCC-hårsalong i Stockholm (till att börja med). Om det finns några frisörer där ute med salong som gillar våra produkter och vill göra något nytt, hör av er på Pingis@economista.se. Tanken är att vi gör om en befintlig salong till en Löwengrip Care & Color salong, vi berättar mer om intresse finns!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00