ANNONS

Utmaning

/

Förmiddagens samtal handlade om hur Flattered kan expandera i London. Väldigt spännande men också svårt. Att inköparna på Harrods och Selfridges valde att ta in oss är stort men nu då – Nästa steg, det är den stora frågan. Vi brainstormade massor, undersökte vilka kontakter vi alla har, vilka distributörer/agenter vi kan träffa, vilka mässor vi ska finnas på med mer. Det jag tycker är svårt är att veta vilka bloggare man ska kontakta, vilka instagram-konton som är populära och matchar vår sko. Har bloggvärlden i London en bloggportal tror ni? Listor med kategorier och antal läsare. Hjälp mig gärna med idéer :- )

image24

Dagens konferensplats

image26
image25

Här kommer en bild på utomhussko till våren!

För övrigt. Ringde till Odd och frågade om Gillis saknade mig. Odd är alltid så ärlig och svarade ”Nej inget faktiskt”. Hallå, det är här man ger en vit lögn för att få sin fru att bli glad. ”Ja, han säger mamma hela tiden men han är glad så det är ingen fara”. Män….

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00