ANNONS

Alla har rätt att välja

/

Idag är det världs preventivmedelsdagen, en dag jag skulle vilja uppmärksamma tillsammans med Natural Cycles och organisationen Kvinna för Kvinna.
Denna dag betonar nämligen alla kvinnors rätt till preventivmedel oavsett vart på jorden de befinner sig. Den betonar också kvinnans rätt att själv bestämma över sin egen kropp och ta beslut i vad som kan tyckas vara enkla frågor som, vad man ska ha på sig och när/om man vill ha barn.

Nu för tiden finns en uppsjö av olika sorters preventivmedel, och det är ju tur det eftersom det är svårt att hitta något som passar alla. För vissa funkar p-piller, andra föredrar att sätta in en spiral och en tredje har en p-stav, ja listan kan göras lång. Jag och många andra använder Natural Cycles, en helt naturlig preventivmedelsmetod.

Post-1

Denna dag uppmärksammas i sociala medier under kampanjen #lifechangingoptions. Varje gång denna # delas går en krona till 1 krona till organisationen Kvinna till Kvinna och deras stävan efter en värld där det råder hållbar fred byggd på demokrati och jämställdhet mellan kvinnor och män.

Gå in på Natural Cycles hemsida om ni vill läsa mer om detta initiativ. På hemsidan kan du också registrera dig om du skulle vilja testa, uppger du koden Blondinbella2015 får du nämligen en månad gratis! Du klickar här för att komma dit.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00