ANNONS

Alicante

/

Hallå, det är palmer här! Det kommer väl inte som en jättechock egentligen men kontrasten mot Kungsholmen som jag lämnade imorse blir så stor. Det är just nu 27 grader varmt! Flygresan gick jättebra. Sally sov och ammade om vartannat och busade lite. Jag vet inte om ni minns det men Gillis skrek i två timmar från Teneriffa för att han var övertrött och inte lyckades somna i Odds famn, nu var det som om resegudarna kompenserade för den resan. Man tackar.

När vi kom fram till Melia Hotell i Alicante så checkade vi in och gick och åt lunch på ett klassiskt spanskt ställe. Gaspazcho (stavning?) och paella med skaldjur. Mums. Nu har vi fri tid innan kvällens middag/möte. Ska ner till poolen med Sally, känns så märkligt (men väldigt härligt) att vi är här själva!

image16
image17
image18

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00