2,5 år

Vid halv sju möttes vi alla i lobbyn sedan strosade vi runt och letade efter en restaurang, lättare sagt en gjort. En timma knallade vi runt (ingen äter ju vid sju här förutom vi)  tills vi hittade ett väldigt bra ställe som hade öppet. Min plan med Sally var att slippa amma på restaurang, hon tappar fokus nu om miljön är stimmig så jag ammade på innan vi gick och gav henne ersättning på det i vagnen under promenaden. Hon ligger och håller flaskan själv, så sött. Sedan somnade hon och sov en timma så jag hann äta i lugn och ro. Alltid ett lotteri det där med dålig vinstchans. Vi gick igenom vår jobbagenda lite grann men vi kör riktiga konferensen imorgon vid 10. Hur som helst, så god mat och vi skålade för våra framgångar på 2,5 år. Flattered säljs ju på NK, Nathalie Schuterman, Selfridges och Harrods bland annat.. Inte dåligt!

 

image19

 

Ni får en recension av Bugaboo Bee3 efter helgen!

 

image20

 

Vid nio kilade Pingis och jag till hotellet. Båda vi är kvällströtta människor.. Dags att sova :- )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..