ANNONS

Typiskt mig

/

Sorry för dålig uppdatering, stressmorgon.

Ni ser dom gråa lådorna? I den låg mina underkläder men eftersom vi har visning idag så tog jag bort alla och la i en svart soppåse. Problemet är bara att den påsen liksom försvann med allt annat igår ner i källaren så jag omöjligt hitta den just nu. I källaren ligger liksom 20 andra svarta påsar så det är inte direkt prio att leta efter underkläder. Det betyder att jag får springa in på Twilfit och köpa nytt inför resan. Helt ovälkommet kommer dock inte problemet för min troslåda består 1. Av gravidtrosor som går över magen. 2. Bekväma ”efter förlossningstrosor” som är alldeles för stora och fula. 3. Små hanky panky string som liksom inte passar på min kropp längre. För lite tyg på vissa ställen så saker och ting hålls inte på plats… Alltså, inte helt fel ändå att köpa nytt.

IMG_9893

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00