ANNONS

Ni är fina

/

Tack för ert stöd om amning! Jag är lite väl snabb ibland i tanken, där på BVC så kändes det som om jag blev tvungen att sluta på stört men som en person skrev här (och vilket BVC-sköterskan faktiskt också sa) att det här är en process. Gröt och måltider kommer inte direkt fungera imorgon utan Sally måste ju sakta få vänja sig och det innebär ju att jag delammar på det. Efter eftermiddagen så fick hon en halv portion gröt och den slukade hon i sig. Man skulle ju kunna tro att jag blev glad då men istället började jag gråta hulkande igen och sa till Odd ”Titta Odd, jag har svultit vårt barn det är därför hon älskar det”. Odd sa klokt att ”Äh det är ju något nytt och spännande”. Sedan har jag ammat efteråt och jag tänkte ge ersättning innan läggdags. Det blir nog bra.

IMG_9929

Väskan packad. Morgondagens kläder utvalda. Jag har övat på att fälla ihop och upp nya resevagnen Bugaboo Bee3. Någon som har något supertips hur man får upp vagnen? Fastnar och får dra med händerna tills den är utvecklad. Imorgon går taxin 06.00 till Arlanda men vi ska plocka upp kollegorna längs vägen. Nu blir det att natta älskade Gillis som jag redan har separationsångest ifrån och sedan Idol och kramas med Odd.

Trevlig kväll!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00