ANNONS

Besökt huset!

/

Idag har vi besökt vårt blivande hus och fått en genomgång av besiktningsmannen. Eftersom synpunkterna var så få så valde vi att använda samma besiktningsman. Hade vi känt oss osäkra så hade vi velat ha en second opinion. Vi har ju redan skrivit på huset men vi la in en klausul om besiktningen skulle visa något nytt på plats och då har vi möjlighet att häva köpet men det var inget som tur var. Vi är så kära! Jag lånade ägarnas soffa när jag ammade Sally och genom varje fönster såg jag grönt. Buskar och äppelträd. Verkligen en idyll.

Vi tog också dit några badrumsrenoverare för att få offerter och så mötte vi kök. Ida följde med för att planera allt som ska göras och hur möbleringen blir. Hon har så bra idéer till barnrummen, dom kommer att bli så bra. Jag väntar med bilder för jag ville inte fota hemma hos paret som bor där nu men det blir mycket bilder när vi väl fått nycklarna!

IMG_9887

Vårt egna äppelträd!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00