LCC-gänget

Idag har jag haft möten med Flattered och Löwengrip Care & Color. Med Flattered så stod London på agendan och försäljningen där. Som ni vet så har vi kommit in på Harrods och Selfrigdes. Så coolt. Efter det var det visionmöte med LCC och det är ett möte där vi får bolla fritt kring varumärket. Det är viktigt att lägga in space för att brainstorma ihop, det är där kreativiteten och ny energi föds. Kul dag! Nu blir det hem till Sally. Dagarna blir rätt tidsbegränsade med amningen men om en månad när hon är ett halv år har jag tänkt att dra ner amningen på dagarna så att jag kan vara borta längre.

 

IMG_9292

 

Theres, Hannah, Lina, Pingis och så jag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..