Bäst i test

Herregud så glad jag blev när jag såg att Löwengrip Care & Colors deo fick så bra betyg av Expressen (läs här), för några veckor sedan fick båda våra torrshampoon högsta betyg. Gissa om vi är stolta! Deon är personligen min favorit av alla våra produkter och jag använder den dagligen. Jag tog fram den när jag var gravid med Gillis och slutade med Absolut Torr. Jag har alltid svettats mycket och behöver ha en effektiv deo som jag kan lita på, därav namnet Count on me. Den håller vad den lovar, torkar snabbt, ger inga fläckar och doftar gott.

 

IMG_9289

 

Count on me finns på Kronans Apotek, apotea och Nordic Feel. Nu ska jag till kontoret och göra high five med kollegorna

:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..