Rosa morgon

God morgon på er,

Tuff natt men mysig morgon. Vi vinkade nyss hejdå till Gillis och Odd och nu har vi pyjamas-häng i soffan. Idag är jag ledig så inga stora planer väntar. Köpa Sallys resevagn är väl det enda, vi åker ju till Alicante med Flattered snart. Med tanke på vädret här i Stockholm (och säkert resten av Sverige) så känns det otroligt passande med tre dagar i solen.

Jag märker att det inte riktigt är ett spädbarn jag kommer att resa med själv längre, när vi bokade redan var hon fortfarande ett litet knyte som mest vill ligga och amma i min famn forever and ever men nu är det en tjej som kräver underhållning. Det blir att packa ner leksaker i väskan och köra Babblarna för att få en smidig flygtur, det ska nog gå bra! Som tur är hon i en ålder där en kartong kan vara världens grej att pilla på, värre är det med en snart 2 åring. Hade jag rest med Gillis idag hade jag nog fått packa med hela tågbanan.. Den fasen just nu.

 

IMG_9263

 

Min pj från Lexington och Sallys från Livly.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..