Gulliga Odd

Jag älskar att komma in i köket och se detta:

 

IMG_9278

 

… Min man som lagar middag med ett barn på höften! Han borde verkligen köra igång en you tube-serie om enkla vardagsmiddagar som går snabbt men ändå är klassisk husmanskost. Jag vet inte om ni vet det men Odd funderar på att söka in till Årets mästerkock så han övar på olika rätter som han kan presentera för juryn. Jag har ju den enorma lyckan att få vara hans testperson:

 

IMG_9279

 

… Idag väntade en slags fine dining-variant av pannbiff, potatis och gräddsås. Gissa om jag skrattade när jag fick syn på den lilla munsbiten på den stora tallriken. Gott hur som helst … Och det väntade en större tallrik efteråt

:)
Odd har förresten bytt bloggportal och ni hittar hans blogg här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..