Mellanmålsfavorit

Bra möten idag, första var med Kronans apoteks e-Handels strateg. De öppnar upp sin webshop i dagarna som kommer och vi pratade om hur Löwengrip Care & Colors undersajt ska se ut. Andra mötet var att spika innehållet i En Economistas podcast som drar igång snart, som vi längtar!

 

IMG_9220

 

När jag kom hem fick jag se dessa två gosa, mitt hjärta tog sig ett skutt.. Åh..

 

IMG_9221

 

Jag är en person som inte fungerar utan mellanmål både på förmiddagen men framför allt till halv tre-kaffet. Ofta blir det en frukt, smoothie eller nötter men idag blev det en lyxig acai-Bowl, en skål med acaibär, jordgubbar, nötter och jordnötssmör. Väldigt gott… Från Reload på Sveavägen.

 

IMG_9222

 

Köpte deras egna raw-snickers också bara för att. Alltså min själ grät lite av glädje när jag tog en tugga

:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..