Bromma Blocks

Jag vet inte om jag är töntig men jag vill inte dyka upp på Gillis förskola i för mycket ”jobb-klädsel”. Med det menar jag att har jag studiosmink så tvättar jag bort ögonsminket med en tops, klackar byts mot sneakers, klänningen mot jeans och Chanelväskan mot skötväskan. Är håret nyfönat snurrar jag till längderna och lägger det över ena axeln. Varför det då? Jo för jag vill vara mamma Isabella som hämtar. Inte jobb-Blondinbella. Det är jätteviktig för mig och planerar alltid in tio minuter hemma innan jag hämtar för fixa det. Jag skulle aldrig i mitt liv gunga Gillis i en park med klackar på och en designerväska över axeln, det ser bara konstigt ut tycker jag. Dessutom är det nästintill omöjligt att klättra i en klätterställning med klackar :- )

 

IMG_9246

 

Hämta stort barn med litet barn på magen – I lekparksvänliga skor.

 

IMG_9245

 

… Klackar på under ett event med Löwengrip Care & Color och Idun på Kronans Apotek ikväll i Bromma Blocks. Rolig kväll! Nu blir det take away och Narcos på Netflix.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..