Sveriges Bästa Granne

Jag kan bara tänka mig hur det är att äntligen bli antagen till ett program/skola i Stockholm man länge velat gå på eller få den där positionen på det där företaget i Stockholm man alltid velat arbeta på – och sedan inse att den största utmaningen egentligen ligger i att hitta någonstans att bo. Bostadsbristen gör sig minst sagt påmind såhär vid sommarens slut.

Jag önskar jag kunde trolla med knäna och lösa denna bostadsbrist .. Och lite magi kommer jag dock kunna bjuda på, jag har i samarbete med Einar Mattsson tagit fram en tävling där ni nu har möjligheten att vinna ett års gratis boende i en 1.5:a på 49 kvm i nybygget Klockarbacken som ligger i Huddinge Centrum (15 min från Stockholm).

Spela in en max 15 sekunder kort film där du motiverar varför just du är Sveriges Bästa Granne. Lägg upp den på Instagram och hashtagga filmen med #sverigesbästagranne Skriv med din mailadress i bildtexten och glöm inte att du måste ha en öppen profil på Instagram för att kunna delta.

 

Lycka till!

 

11997839_10206450202406153_997970642_n

 

Tävlingen pågår den 7 – 30 september 2015 därefter dras en vinnare av en utvald jury

Gå in och läs mer på www.sverigesbastagranne.nu och om du är intresserad av att få mer information om brf Klockarbacken – anmäl ditt intresse här.

Vinstskatt betalas och kommer på nästa års skattedeklaration. Skatten beräknas på vinnarens inkomst samt lägenhetens månadsavgift. Priset har ett värde av cirka 40.000 kr. Alla deltagare med bidrag lagras som en intresseanmälan i Einar Mattssons register.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..