Hjärnsläpp

Jag är ingen person som grämer mig mycket när jag gör fel. Eller ältar saker, det har aldrig varit min grej. Men idag så har jag inte kunnat släppa en händelse från imorse. Vi bjöd ju in tio kräsna journalister till vår pressfrukost. Vi ville visa Löwengrip Care & Color, låta personerna testa och höra idéen bakom hur vi jobbar i företaget, produktionen etc. Stor dag för oss helt enkelt. Något som jag kämpar med är ju just fördomen om att jag bara ”sätter mitt namn på färdiga produkter”, ni vet ju hur mycket hjärta det finns bakom alla produkter men alla vet ju inte det. Därav är det så viktigt för mig vid sådana tillfällen att jag vet vad jag pratar om.

… Men idag så blev det total hjärnsläpp. Jag fick en fråga om parabener och jag blandade ihop det med silikoner och sulfater. Allt blev en enda kemiröra. Vi är ju paraben och sulfatfria men har några bra silikoner i. Likaså frågor om skrubben, jag fick black out när jag skulle berätta dess innehåll. Jobbigt och jag bad om ursäkt till mina kollegor när alla hade gått. Det är ju inte hela världen men ni vet när man gärna  vill göra bra ifrån sig och så blir det inte så man har tänkt sig. Ja ja, man är ju mänsklig. Bara att inse

:)

 

IMG_8733

 

Home spa-scrub av vindruvskärnor och skal från kakaobönor. Helt underbar. Kommer vecka 40.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..