LCC i Zurich

Herregud vad lycklig man kan bli av att ta en långdusch och köra minispa; hårinpackning, scrub och sånt. Och sedan ta på sig en nytvättad pjyamas. Because I’m worth it.

 

IMG_8665

 

… Mysigt att ha Odd hemma igen, det tyckte lillfisarna också *här smet jag in i badrummet och försvann i en evighet*

 

IMG_8666

 

Nu väntar jobb och förberedelser, imorgon så sticker jag till jobbet redan vid 06.00. Löwengrip Care & Color har pressfrukost 07.30 och sedan väntar en inspelning fram till lunch och därefter möten. Tuff dag när man ligger back på sömnen men jag ska försöka somna tidigt ikväll…

 

IMG_8664

 

Måste förresten berätta en kul sak innan jag avrundar. Nu finns LCC på hårsalongen Scandinavia Hair i Zürich! Följ salongens instagram här. Vi är väldigt glada och förväntansfulla över hur det kommer att gå. Vi finns ju på massor av salonger i Sverige men detta är första utanför landets gränser. Invånarna i Schweiz vet ju inte vem jag är såklart men produkterna är så bra i sig så jag tror faktiskt att dom ”kan stå på egna ben”.

:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..