Dygn hos mamma

Det var ett klokt beslut att åka ut till min mamma igår. Jag fick hjälp med barnen och sov en stund på eftermiddagen. Min lillasyster bakade kladdkaka och så lekte vi massor utomhus på tomten, Gillis upptäckte studsmattan. På kvällen lånade jag en av mammas pyjamas och vilka flash back som kom när jag stod i deras badrum och använde hennes ansiktstvätt och krämer. När jag var yngre lekte jag jämt spa med allt hon hade och jag fick lust att göra samma sak nu. Vi är ju här då och då men när man får barn blir det inte lika enkelt att sova över men Gud så mysigt det var, jag får liksom vara ”ett av barnen” men ändå ha mina egna här. Svårt att förklara :- )

 

IMG_8581

 

Mamma och Sally

 

IMG_8592

 

Denna kille gick upp 05.00 idag….

 

IMG_8610

 

Trött men lycklig efter en mysig helg med lillfisarna. Sammanfattning av gräsänka med två  småttingar? Det har varit bättre än väntat. Gillis som annars är väldigt pappig har gosat mycket med mig. Jag har insett att det är lättare att packa själv eftersom jag måste tänka på allt, det blir faktiskt rörigare när Odd och jag ska hjälpas åt. Det är faktiskt också mindre bråk med Gillis för han verkar förstå att det inte finns utrymme för sånt, men de lär ju bara vara just nu. Det tuffa har varit att hantera nätterna med två barn och hinna städa/diska efter varje måltid när barnen vill göra annat. Men det är ju ingen stor grej egentligen. Sedan har jag fått uträtta alla behov med två åskådare men är också en värdslig sak. Jag har definitivt vuxit i min trygghet som deras mamma (och blivit mindre rädd för att sova själv). Jag är stolt över mig, Sally och Gillis. MEN nu vi ser fram emot att träffa Odd vid lunch

:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..