Gräsänka dag 3

Bättre natt denna gång men lille Herr Spångberg ville gå upp 05.30. Räddade situationen med att slå på youtube på tv:n i sovrummet. Tack Ryan’s toy review, dom klippen gav mig en timma till sängliggandes. Sedan blev det frukost, Nyhetsmorgon och lek. Jag vet inte om det finns någon universell föräldrarregel att inte uppmuntra barnen att hoppa från möbler? I så fall bröt jag den idag. Att hoppa från soffan ner i fat boyen har varit morgonens grej. Väldigt kul.

 

IMG_8552
IMG_8525

 

Sopbilen igår blev poppis. Här visar Gillis sopbilen hur man lägger pussel….

 

IMG_8526
IMG_8527

 

Nu ska vi packa ihop oss och åka till min mamma. Har en plan att lämna kidsen till familjen en stund och smita in till min systers rum och ta en powernap…  Förresten, ovan ser ni Gillis nya höstskor. Sneakers i skinn från Kavat och ett par från Hummel. Gillis älskar skor och tycker om att välja själv på morgonen. Dock är det hans Crocs som är favoriten så jag hoppas att han kanske får en ny favorit nu…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..