Mellan möten 

Vilken effektiv dag idag! Bra möten och många saker som hinner spikas. Jag har hunnit gå igenom saker i LCC och haft möte med Emelie som är min högra hand. Vi har gått igenom Löwengrip Invests budget och planerat inför resten av året. Vid två börjar dagens sista möte och sedan ska jag kila hemåt. Odd får hämta Gillis idag för jag blir nog lite sen. Ska förresten berätta en kul nyhet om några timmar!  

  
 

 1. Anna skriver:

  Vart är datorskalet som ser ut som marmor ifrån? 🙂 så himla snyggt!

 2. Frida skriver:

  Snygg klänning vart är den ifrån?

 3. Rebecca skriver:

  Köpt hus tro? 😉

 4. Anna skriver:

  Hej!
  Vill bara fråga angående dina produkter. Jag har använt schampo och balsam samt ”The cure” i några veckor nu. Problemet är att jag inte alls tycker att håret blir lent och mjukt. Schampot och balsam är ändå ok
  Men jag blev grymt besviken på inpackningen. Du har ju förespråkat den som ”The cure”, ett botemedel, men på mig, och flera andra jag pratat med, märks det ingen skillnad alls efter användning. Då har jag ändå provat att låta den verka i fem.minuter, 15 minuter och nu sist i 20 minuter…
  Gör jag fel?

  1. Maja skriver:

   Allt passar ju inte alla, tyvärr är det så. The cure passar mitt hår superbra, vilket jag är glad för då det är bra pris på den. Däremot köpte jag en svindyr inpackning från Kerastase, rekommenderad av frisör, som gjorde att mitt hår blev galet frissit. Jag har även köpt en inpackning från Redken som är ok men effekten är densamma som när jag använder balsam. Inte värd pengarna mao. Båda har jag gett bort till kompisar som gillar dem bättre.

   Även de av mina vänner som provat the cure har älskat den. Jag köpte schampo och balsam (long lasting), men de var inte heller riktigt för mitt hår märker jag. De är ok på mig så jag kommer använda upp dem men troligtvis inte köpa igen.

   Så är det ju bara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..