ANNONS

Hej Norge!

/

Jag kan med glädje berätta om Löwengrip Care & Colors nya återförsäljare; Det är nämligen Lindex! Superkul. Från och med i veckan så finns Löwengrips Care & Colors kroppsprodukter (endast) hos alla Lindex både i Sverige och Norge. Jag har länge använt klädmärket  till både mig och Gillis (nu Sally också) och jag gillar verkligen utbudet. Bra kvalité och snygga kläder till bra pris. Lindex idag är verkligen inte samma Lindex som fanns när jag var yngre utan plaggen har verkligen tagit en ny nivå tycker jag och därav har vi jobbat hårt för att få till det här. Det roligaste med det här är nog ändå att vi kommer in i Norge så alla norska läsare kan nu hitta kroppsprodukterna.

Himla spännande 🙂  

 

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00