Hej Norge!

Jag kan med glädje berätta om Löwengrip Care & Colors nya återförsäljare; Det är nämligen Lindex! Superkul. Från och med i veckan så finns Löwengrips Care & Colors kroppsprodukter (endast) hos alla Lindex både i Sverige och Norge. Jag har länge använt klädmärket  till både mig och Gillis (nu Sally också) och jag gillar verkligen utbudet. Bra kvalité och snygga kläder till bra pris. Lindex idag är verkligen inte samma Lindex som fanns när jag var yngre utan plaggen har verkligen tagit en ny nivå tycker jag och därav har vi jobbat hårt för att få till det här. Det roligaste med det här är nog ändå att vi kommer in i Norge så alla norska läsare kan nu hitta kroppsprodukterna.

Himla spännande 🙂  

 

 1. Hurra for det!
  Blir det ansiktsprodukter etter hvert? Det er jo disse jeg gleder meg til å prøve.

 2. Sandra skriver:

  Härligt! Hoppas att dina produkter kommer också att säljas på Island i framtiden. Verkligen nyfiken att prova. 🙂

 3. Martine skriver:

  JIPPII!!!!!!!!!!!!! Du aner ikke hvor glad jeg ble nå!!!! Nå slipper jeg bestille fra nettet hele tiden!! 😀 😀 😀 😀

 4. My skriver:

  Pingis är tusan så bra!

 5. Sanne skriver:

  Hej Isabella!
  Jag undrar om du kommer att ta fram doftprover på parfymen? Jag bor väldigt många mil från affär som säljer den och beställa på nätet är inget alternativ för jag vill dofta på parfymen innan ev köp.
  Måste bara tillägga att dina ansiktsprodukter är suveräna (iaf för mig). Nu tillhör jag nog inte din målgrupp direkt med mina 47 år men testade dina produkter hos en vän då jag glömt mina hemma. På bara en helg lugnade min eksemhud i ansiktet ner sig och nu efter tre månader syns nästan inte ett spår längre. Då ska du veta att jag haft problem med hyn sedan jag var 16 år och ja, jag har varit till läkare åtskilliga ggr och fått salvor och mediciner, hudterapeuter osv osv. Så glad att få känna mig ”lite fin” och slippa klådan. Tack!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..