Ringrostig?

Idag har jag varit mammaledig på förmiddagen (jag är ledsen men jag klarar inte mer Dr Phil nu, stängde av och satte mig på balkongen istället med Sally) och ska strax iväg på möte efter lunch UTAN Sally. Det är väl ingen stor grej egentligen men det är första jobbet utan bebis. Det är Kronans Apotek som LCC ska träffa och gå igenom hösten och 2016. Det blir spännande, Kronans Apotek är idag vår största återförsäljare med 200 apotek och sedan kommer Apotea och därefter Nordic Feel. Känner mig både väldigt redo och peppad för möte men också lite ringrostig. Min hjärna har nog lite svårt att svischa mellan titt ut, imse och … Kampanjplanering. Men det ska nog gå bra. I med amningspads bara och låta mobilen vara på ljudlös i väskan. Odd och Sally fixar det.  (Odd litar jag ju på såklart det är bara det att Sally liksom är i ett med mina bröst och vill helst aldrig lämna dom men nu är hon fyra månader så det är dags att inse att pappa också är bra). 

 

Kände att jag var värd lite glow nu på morgonen. En bas med lyster i (lumene) och håret tvättat med LCC Blond perfection shampoo för att få bort sommarens gula toner. Snart kommer silverbalsamet som hör till 🙂 

 1. Åsa skriver:

  Åh vad jag väntar på balsamet! Ditt silverschampoo är det bästa jag någonsin haft, och då har jag ändå testat de flesta på marknaden! Tusen tack för bra produkter!

 2. Eira skriver:

  Någon som har lust att svara på om Isabellas silveschampo ger ett snyggt kallt resultat på ljust brunt hår?

 3. Emma skriver:

  HAHAHA! Jag kände precis som dig imorse. Brukar alltid kolla dr Phil nu på sommaren i samband med frukosten. Imorse va de fan urspårat och jag bytte också kanal 😛

 4. Ninni skriver:

  Hej hej! Jag undrar hur det kommer sig att man vill använda silvershampo? Jag gillar så mycket när det blir guldiga toner i mitt hår, men man vill alltså inte ha kvar dom? Kan nån förklara 🙂

  1. Lisa skriver:

   Inte svårare än att vissa gillar kalla toner och andra gillar varma. Själv passar jag bättre med kalla toner i mitt blonda hår, gult ser inte klokt ut. Smaksak.

  1. Johanna skriver:

   Det är en smaksak om man vill ha varma eller kalla toner i håret, om du tycker de varma och guldiga är fint så kör på det 🙂 jag har det med, men tycker många passar väldigt bra i kalla toner i håret också. Som sagt olika från person till person. Inget är rätt eller fel.

  1. Silverschampo innehåller lila/blå pigment som neutraliserar gula toner. Alltså, om man bleker håret och vill ha kallare toner (eller mer silver eller vitaktigt) så maskerar silverschampot de gula tonerna som finns där. Det försvinner med andra ord inget gult ur håret, men man ser det inte. Basic färglära egentligen som man utnyttjar då det sliter mycket och kan vara svårt att bleka ner det med bara blekmedel.

   Sedan finns det en uppsjö med olika silverschampon, en del som är bättre och sämre. De flesta är uttorkande eller gör håret lite lila. Så om man som jag (är min uppfattning i alla fall) inte vill ha gult i håret är det en evig jakt på den heliga Graalen, alltså det bästa silverschampot som gör sitt jobb.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..