ANNONS

Ringrostig?

/

Idag har jag varit mammaledig på förmiddagen (jag är ledsen men jag klarar inte mer Dr Phil nu, stängde av och satte mig på balkongen istället med Sally) och ska strax iväg på möte efter lunch UTAN Sally. Det är väl ingen stor grej egentligen men det är första jobbet utan bebis. Det är Kronans Apotek som LCC ska träffa och gå igenom hösten och 2016. Det blir spännande, Kronans Apotek är idag vår största återförsäljare med 200 apotek och sedan kommer Apotea och därefter Nordic Feel. Känner mig både väldigt redo och peppad för möte men också lite ringrostig. Min hjärna har nog lite svårt att svischa mellan titt ut, imse och … Kampanjplanering. Men det ska nog gå bra. I med amningspads bara och låta mobilen vara på ljudlös i väskan. Odd och Sally fixar det.  (Odd litar jag ju på såklart det är bara det att Sally liksom är i ett med mina bröst och vill helst aldrig lämna dom men nu är hon fyra månader så det är dags att inse att pappa också är bra). 

 

Kände att jag var värd lite glow nu på morgonen. En bas med lyster i (lumene) och håret tvättat med LCC Blond perfection shampoo för att få bort sommarens gula toner. Snart kommer silverbalsamet som hör till 🙂 

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00