ANNONS

Hos Kronans Apotek 

/

Mötet gick jättebra! Vi planerade höstens gavel-kampanj bland annat. Det är så kul att få vara en del av Kronans Apotek, det händer så mycket hos dom och man får liksom ta del av när själva apoteksbranschen förnyas i Sverige. Det är spännande. Jag fick en bild från Odd att hon sov när jag var påväg hem. Alltså jag förstår inte hur han lyckas få Sally att somna i famnen utan ett bröst. Eller han har ju inget val men ändå. Jag kan inte få Sally att somna hos mig än via amning. På ett sätt blir det busenkelt men jag vet att det kommer att bli tufft att vänja av i framtiden. Minns när jag skulle få Gillis att somna utan amning. Låg tätt bredvid honom i sängen och hade en napp i handen men han tittade på mig som om jag var en idiot. Lite ”Vad håller du på med mamma”. Ja ja vi är inte där än så dumt att tänka på det nu. 

Nu ska det storhandlas! Odd hämtade nyss Gillis. För övrigt förlorade vi en budgivning på ett hus nyss. Lite trist men det kommer fler chanser. Ni kan få se vilket det var om ni vill men då kanske budgivningen trissas upp ännu mer och jag vet inte om det är snällt mot ägarna eller elakt mot dom som budar? Vad säger ni? 

 

  
 

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00