Hos Kronans Apotek 

Mötet gick jättebra! Vi planerade höstens gavel-kampanj bland annat. Det är så kul att få vara en del av Kronans Apotek, det händer så mycket hos dom och man får liksom ta del av när själva apoteksbranschen förnyas i Sverige. Det är spännande. Jag fick en bild från Odd att hon sov när jag var påväg hem. Alltså jag förstår inte hur han lyckas få Sally att somna i famnen utan ett bröst. Eller han har ju inget val men ändå. Jag kan inte få Sally att somna hos mig än via amning. På ett sätt blir det busenkelt men jag vet att det kommer att bli tufft att vänja av i framtiden. Minns när jag skulle få Gillis att somna utan amning. Låg tätt bredvid honom i sängen och hade en napp i handen men han tittade på mig som om jag var en idiot. Lite ”Vad håller du på med mamma”. Ja ja vi är inte där än så dumt att tänka på det nu. 

Nu ska det storhandlas! Odd hämtade nyss Gillis. För övrigt förlorade vi en budgivning på ett hus nyss. Lite trist men det kommer fler chanser. Ni kan få se vilket det var om ni vill men då kanske budgivningen trissas upp ännu mer och jag vet inte om det är snällt mot ägarna eller elakt mot dom som budar? Vad säger ni? 

 

  
 

 1. Helene skriver:

  Skulle tro det var huset i Kummelnäs? Riktigt snyggt men det är ju klart värt 10 miljoner så inte konstigt det går upp. Ligger fantastiskt fint framförallt om man har barn. Själva ska vi kolla på Vedevågs herrgård som går för 5 miljoner och är på 600 kvm, en B&B som vi ska driva, håller tummarna……….

 2. Amanda skriver:

  Om man har planer på att köpa hus känner man nog redan till utbudet i den prisklassen… 😉

 3. Helene skriver:

  Tror inte Lidingö de priserna är nog inget för er runt 10 milj är antingen radhus eller sliten villa.

 4. Varför inte testa att låta Odd natta Sally lite oftare så kan du natta Gillis. Ligger Sally hos dig känner hon nog mjölkdoften och vet ju att hon brukar få amma, dessutom svårt som mamma att stå emot fastän det kanske egentligen skulle funka lika bra utan bröstet.

  Det kan bli rätt många hus vi läsare kommer att få se innan ni hittar rätt och vinner budgivningen och även om vi är nyfikna kan jag tycka att du inte ska lägga upp dem. Vill man kika på hus så där i allmänhet är det ju bara att gå in på hemnet och kolla.

 5. P skriver:

  En tanke bara…för oss som ”bara” är kunder, så kan jag nog tala för många när jag säger att det inte är speciellt spännande för oss när ”apoteksbranschen förnyas”
  Sjukt jobbigt att hålla reda på vilken vara man köpt på vilket apotek mm
  Och jag är ganska säker på att du och dina varor blir bemötta på ett bättre vis än vad vi blir i alla fall på det Kronans som jag har i min närhet…
  Men jag tycker uppriktigt att det är roligt att det går bra för dig och dina produkter

  1. Emelie skriver:

   Preach, vi har nog sju olika apotek i min stad, och alla apotek har inte alla recept, eller har ett annat pris. Ett apotek hade en fantastisk kroppsscrub, men har ingen aning om vilket apotek. Det var för ett år sen, så betvivlar att den finns kvar… Jättekul för LCC dock 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..