ANNONS

Eftermiddagens cirkus 

/

Alltså att ha två barn på 21 respektive 4 månader är otroligt roligt. Och nu menar jag inte ordet roligt som en trevlig liten beskrivning utan det är kul på riktigt. Vi skrattar hela tiden åt situationer som uppstår och hjärtat värker av kärlek varje dag. Men GAH vad energi det tar. Jag är nere på noll i energinivå efter en intensiv eftermiddag med lek. Varje kväll då Odd nattar Gillis, jag har fixat köket och plockat leksaker i hela hemmet då känner jag mig som målningen Skriet:, 

TRÖTT. Tur att jag inte har något kvällsjobb som väntar nu. Men så går det en timma och efter det börjar vi sakna ljudnivån och dom två filurerna ihop. Världens finaste ungar. 

  

Det är en cirkus vid köksbordet men en mysig cirkus.  

 

 

Hur som helst, nu checkar vi ut och väntar in årets Idol. Trevlig måndagskväll på er!  

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00