ANNONS

Resa själv med Sally 

/

I slutet av september så åker hela Flattered ner till vår nya fabrik i Spanien. Vi har bytt från Portugal till Spanien. Jag pratade med Odd om vad som var enklast, att hela familjen åker ner eller att bara jag och Sally åker. I och med att jag ammar och det är tre dygn kan jag inte åka själv. Förra jobbresan till Milano (fabriken som gör LCC:s mascara ligger där) följde Gillis och Odd med på men då var han bara 3-4 månader. Hur som helst så blir det enklast att jag åker själv med Sally och det känns faktiskt härligt och spännande. Jag hade aldrig vågat åka själv med Gillis men nu är jag lite varmare i kläderna. Jag tänker mig att jag reser så enkelt som möjligt. En resväska som går att rulla till incheckning, henne i resevagn och sedan babybjön och en skötväska på planet. Hon kommer vara fem månader då och fortfarande vara ”enkel”. I den åldern kan dom liksom pilla på en servett i en kvart. Annat är det nu när de närmar sig två år *svett*. 

Nu till stora frågan, vilken resevagn ska jag ha? Som sagt är hon fem månader då och behöver någon med stöd i och med att hon inte kommer att sitta än men att det både är sitt och liggläge. Vi har ju en Maclaren men den är framåtvänd och jag vill ha henne vänd mot mig i och med att hon är så liten. 

Vilken är bäst? 

 Jag googlade lite och hittade Bugaboo Bee, är det den som gäller eller finns det andra bra?  Så enkel och smidig som det går att få upp och ner är önskevärt. 

93
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00