Resa själv med Sally 

I slutet av september så åker hela Flattered ner till vår nya fabrik i Spanien. Vi har bytt från Portugal till Spanien. Jag pratade med Odd om vad som var enklast, att hela familjen åker ner eller att bara jag och Sally åker. I och med att jag ammar och det är tre dygn kan jag inte åka själv. Förra jobbresan till Milano (fabriken som gör LCC:s mascara ligger där) följde Gillis och Odd med på men då var han bara 3-4 månader. Hur som helst så blir det enklast att jag åker själv med Sally och det känns faktiskt härligt och spännande. Jag hade aldrig vågat åka själv med Gillis men nu är jag lite varmare i kläderna. Jag tänker mig att jag reser så enkelt som möjligt. En resväska som går att rulla till incheckning, henne i resevagn och sedan babybjön och en skötväska på planet. Hon kommer vara fem månader då och fortfarande vara ”enkel”. I den åldern kan dom liksom pilla på en servett i en kvart. Annat är det nu när de närmar sig två år *svett*. 

Nu till stora frågan, vilken resevagn ska jag ha? Som sagt är hon fem månader då och behöver någon med stöd i och med att hon inte kommer att sitta än men att det både är sitt och liggläge. Vi har ju en Maclaren men den är framåtvänd och jag vill ha henne vänd mot mig i och med att hon är så liten. 

Vilken är bäst? 

 Jag googlade lite och hittade Bugaboo Bee, är det den som gäller eller finns det andra bra?  Så enkel och smidig som det går att få upp och ner är önskevärt. 

 1. zandra skriver:

  Kör som dom flesta andra och rekommenderar Cybex Balios M.
  Vi hade en bugaboo bee 3 men lillan satt aldrig bra. Helt underbar vagn när det gäller att fälla ihop och ta liten plats, skön att köra men absolut värdelös på grus/sten och gräs.. City kärra.. Med en tjockare dyna i så kanske men jag skulle inte köpt en bee till mitt barn i den åldern.

 2. C skriver:

  uppababy cruz eller vista är enkla och smidiga
  men även greentoms recycled barnvagnar är smidiga som resevagnar

 3. Åse skriver:

  Jag ville bara säga att det är så himla bra att du vill ha en vagn som är vänd mot dig, för det främjar barnen mycket mer då föräldrarna pratar mer med sina barn då (studier påvisar detta) och det främjar barnens språkutveckling och ordförråd, vilket kommer vara med dem i resten av deras liv. Jag har själv inga barn men jag läser en master i barnutveckling (psykologi), det är jätteintressant. Lycka till!

 4. Annie skriver:

  Vi har rest en del med Stokke scoot, den gillade vi framförallt för att den är mer ombonad än bee (har haft bee+ också) och den är vändbar, lätt att fälla ihop och sjukt snygg (kanske inte viktigaste kriteriet). Nu har vi babyzen yoyo till stora killen men han är tre år nu. Hade inte velat ha den till en så liten fastän den är smidigare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..