Mystältet 

Min blogg blev utsatt för en massa kapningsattacker idag och har därför inte sett ut som vanligt, så himla tråkigt att de sitter människor och gör sådant. Jag menar, ni är ju uppenbarligen begåvade för att veta hur man gör en sådan sak. Kan ni inte istället komma över till the bright side och jobba med mig stället? Det tjänar vi båda på!

Hur som helst. Idag har vi varit på tre husvisningar. Himla kul. Ett hus älskade vi. Ett hus ville vi lämna direkt (det var tandborstar framme, rakhyvlar, underlivstvål och bilder på barnen överrallt. Jag vet att de är petitesser men det är viktigt att hemmet känns ”icke personligt”). Det tredje huset gillade vi men det fanns lite att göra och jag vet inte hur kapabla vi är för renovering. Förvisso är det ju något vi skulle anlita hjälp till men ändå. Alla badrum och kök känns som ett stort projekt för en första-gångs-hus-familj? Eller? 

När vi kom hem så har Gillis och jag hängt här:

 

  
 

Vi älskar vårt mystält! Gillis är här varje dag och pysslar. Tältet kommer definitivt att få följa med till huset. Drömmen är att ha ett lite ”vuxnare” vardagsrum med öppen spis, tunga fåtöljer och en vägg fylld av böcker. Sedan ett tv-vardagsrum som har en enorm hopp-vänlig soffa, tv-spel och en jätte tv-duk. Där ska vi äta chips och ha fredagsmys! Ser så mycket fram emot det. Ida som har uppdaterat vår lägenhet  ska få inreda hela huset från dag ett. Så kul! 

 1. Julia skriver:

  Mysigt! Vart är madrassen/sittpuffen ifrån?!

 2. Rebecka skriver:

  Huset går att ändra på men inte läget. Renovera! Men bo kvar i lägenheten medan renoveringen pågår trots dubbla kostnader.

 3. Hej.

  Har också tänkt köpa en sänghimmel till min dotter och göra det som ett tält men funderat lite på hur vi ska lösa madrass biten. Eran såg riktigt skön ut, vart kommer den ifrån?

  Mvh
  Jeanette

 4. Sanna skriver:

  Jag är ung och ensamstående med litet barn. Jag är mitt uppe i att ro hem ett hus som kräver en ganska omfattande renovering innan inflyttning.
  Tycker bara det ska bli roligt framöver 🙂

 5. Johanna skriver:

  Vi köpte ett hus som krävde/ kräver renovering. Vi flyttade in när vår minsta 5 månader. Vi rev ut köket å gjorde sovrummen. Nu väntar båda badrummen , och hela källarplanet.

  Vi kollade mest på läget och området. Om det var barnvänligt, bra kommunikation, relativt nära till dagis och skola. Sen kom huset. Är huset ”friskt” och om det finns möjligheter med huset. En vägg kan man alltid flytta. Kök å badrum kan byta plats.

  Vi har gjort det mesta själv. Det tar tid speciellt när man har 3 småbarn å jobbar heltid. Men är värt det i slutändan

  Lycka till med hus letandet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..