ANNONS

Mystältet 

/

Min blogg blev utsatt för en massa kapningsattacker idag och har därför inte sett ut som vanligt, så himla tråkigt att de sitter människor och gör sådant. Jag menar, ni är ju uppenbarligen begåvade för att veta hur man gör en sådan sak. Kan ni inte istället komma över till the bright side och jobba med mig stället? Det tjänar vi båda på!

Hur som helst. Idag har vi varit på tre husvisningar. Himla kul. Ett hus älskade vi. Ett hus ville vi lämna direkt (det var tandborstar framme, rakhyvlar, underlivstvål och bilder på barnen överrallt. Jag vet att de är petitesser men det är viktigt att hemmet känns ”icke personligt”). Det tredje huset gillade vi men det fanns lite att göra och jag vet inte hur kapabla vi är för renovering. Förvisso är det ju något vi skulle anlita hjälp till men ändå. Alla badrum och kök känns som ett stort projekt för en första-gångs-hus-familj? Eller? 

När vi kom hem så har Gillis och jag hängt här:

 

  
 

Vi älskar vårt mystält! Gillis är här varje dag och pysslar. Tältet kommer definitivt att få följa med till huset. Drömmen är att ha ett lite ”vuxnare” vardagsrum med öppen spis, tunga fåtöljer och en vägg fylld av böcker. Sedan ett tv-vardagsrum som har en enorm hopp-vänlig soffa, tv-spel och en jätte tv-duk. Där ska vi äta chips och ha fredagsmys! Ser så mycket fram emot det. Ida som har uppdaterat vår lägenhet  ska få inreda hela huset från dag ett. Så kul! 

33
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00